Kitap İncelemesi
BibTex RIS Kaynak Göster

CONSOCIATIONAL DEMOCRACY IN THEORY AND PRACTICE: THE CASE OF POST-WAR BOSNIA AND HERZEGOVINA by MIRSAD KARIC

Yıl 2017, Cilt: 7 Sayı: 1, 0 - 0, 30.06.2017

Öz

This study is divided into six chapters with an introduction and a conclusion at the end.


The framework used in this study serves a twofold function. First, it provides insights into the theory of political (in)stability. Second, it contributes to the broader and more comprehensive understanding of the government and politics of the post-war Bosnia and Herzegovina in the light of consociational democracy.

Kaynakça

  • CONSOCIATIONAL DEMOCRACY IN THEORY AND PRACTICE: THE CASE OF POST-WAR BOSNIA AND HERZEGOVINA BY MIRSAD KARIC, IUS PRESS, 2016
Yıl 2017, Cilt: 7 Sayı: 1, 0 - 0, 30.06.2017

Öz

Kaynakça

  • CONSOCIATIONAL DEMOCRACY IN THEORY AND PRACTICE: THE CASE OF POST-WAR BOSNIA AND HERZEGOVINA BY MIRSAD KARIC, IUS PRESS, 2016
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Bölüm Kitap Tanıtımlar
Yazarlar

Amir Karić Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 30 Haziran 2017
Gönderilme Tarihi 27 Temmuz 2017
Yayımlandığı Sayı Yıl 2017 Cilt: 7 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Karić, A. (2017). CONSOCIATIONAL DEMOCRACY IN THEORY AND PRACTICE: THE CASE OF POST-WAR BOSNIA AND HERZEGOVINA by MIRSAD KARIC. Adam Academy Journal of Social Sciences, 7(1).

images?q=tbn:ANd9GcTN-vWKCuoNo-WpljX6S59qN7Q5NGFxOd_U8Y5MPhMyM_LaIhk-tg

ADAM AKADEMİ'de yayınlanan tüm makaleler Creative Commons Alıntı 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. Bu lisans; yayınlanan tüm makaleleri, veri setlerini, grafik ve ekleri kaynak göstermek şartıyla veri madenciliği uygulamalarında, arama motorlarında, web sitelerinde, bloglarda ve diğer tüm platformlarda çoğaltma, paylaşma ve yayma hakkı tanır. Açık erişim disiplinler arası iletişimi kolaylaştıran, farklı disiplinlerin birbirleriyle çalışabilmesini teşvik eden bir yaklaşımdır.

ADAM AKADEMİ bu doğrultuda makalelerine daha çok erişim ve daha şeffaf bir değerlendirme süreci sunarak kendi alanına katma değer sağlamaktadır.