BibTex RIS Kaynak Göster

Cryptic miliary tuberculosis

Yıl 2003, Cilt: 2 Sayı: 1, - , 01.04.2003

Öz

51 years old, male patient, applied to our clinic with common LAPs, fever, losing weight and night sweating complains. The patient diagnosed as miliary cryptic tuberculosis with clinical and labaratory investigations. There are mild clinical findigs, decreased histologicslly response with long lasting disease in cryptic milier tuberculosis and clinically, there are fever with unknown etioloy, negative tuberculin test and normal lung graphy.

Kriptik miller tüberküloz

Yıl 2003, Cilt: 2 Sayı: 1, - , 01.04.2003

Öz

51 yaşında, erkek hasta, yaygın lenfadenopatiler, ateş, kilo kaybı, gece terlemesi yakınması ile kliniğimize kabul edildi.Yapılan incelemede hasta, kriptik milier tuberküloz olarak kabül edildi ve tedavisine başlanıldı. Kriptik Milier Tüberkülozda; hafif şiddetli klinik bulgular, uzun süreli hastalık ile birlikte, zayıflamış histolojik yanıt vardır. Klinik olarak etyolojisi bilinmeyen, ateş, negatif tüberkülün testi ve normal P-A akciğer grafisi ile kendini gösterir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Macit Sandıkçı Bu kişi benim

Bahri Abaylı Bu kişi benim

Derya Gümürdülü Bu kişi benim

Serkan Yaraş Bu kişi benim

Fatih Y. Işıksal Bu kişi benim

Murat Öksüz Bu kişi benim

Fatih Koçak Bu kişi benim

Melek Ergin Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 2003
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 2 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Sandıkçı, M., Abaylı, B., Gümürdülü, D., Yaraş, S., vd. (2003). Kriptik miller tüberküloz. Akademik Gastroenteroloji Dergisi, 2(1).

test-5