BibTex RIS Kaynak Göster

Gıda İzlenebilirliği nedir?

Yıl 2005, Cilt: 3 Sayı: 1, 41 - 41, 01.02.2005

Gıda İzlenebilirliği nedir?

Yıl 2005, Cilt: 3 Sayı: 1, 41 - 41, 01.02.2005
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 2005
Yayımlandığı Sayı Yıl 2005 Cilt: 3 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Gıda İzlenebilirliği nedir?. (2005). Akademik Gıda, 3(1), 41-41.
AMA Gıda İzlenebilirliği nedir?. Akademik Gıda. Şubat 2005;3(1):41-41.
Chicago “Gıda İzlenebilirliği Nedir?”. Akademik Gıda 3, sy. 1 (Şubat 2005): 41-41.
EndNote (01 Şubat 2005) Gıda İzlenebilirliği nedir?. Akademik Gıda 3 1 41–41.
IEEE “Gıda İzlenebilirliği nedir?”, Akademik Gıda, c. 3, sy. 1, ss. 41–41, 2005.
ISNAD “Gıda İzlenebilirliği Nedir?”. Akademik Gıda 3/1 (Şubat 2005), 41-41.
JAMA Gıda İzlenebilirliği nedir?. Akademik Gıda. 2005;3:41–41.
MLA “Gıda İzlenebilirliği Nedir?”. Akademik Gıda, c. 3, sy. 1, 2005, ss. 41-41.
Vancouver Gıda İzlenebilirliği nedir?. Akademik Gıda. 2005;3(1):41-.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).