BibTex RIS Kaynak Göster

Alternatif Üretim Tekniklerinin Ülkemiz İçin Önemi

Yıl 2004, Cilt: 2 Sayı: 2, 13 - 14, 01.04.2004

Alternatif Üretim Tekniklerinin Ülkemiz İçin Önemi

Yıl 2004, Cilt: 2 Sayı: 2, 13 - 14, 01.04.2004
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 2 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Alternatif Üretim Tekniklerinin Ülkemiz İçin Önemi. (2004). Akademik Gıda, 2(2), 13-14.
AMA Alternatif Üretim Tekniklerinin Ülkemiz İçin Önemi. Akademik Gıda. Nisan 2004;2(2):13-14.
Chicago “Alternatif Üretim Tekniklerinin Ülkemiz İçin Önemi”. Akademik Gıda 2, sy. 2 (Nisan 2004): 13-14.
EndNote (01 Nisan 2004) Alternatif Üretim Tekniklerinin Ülkemiz İçin Önemi. Akademik Gıda 2 2 13–14.
IEEE “Alternatif Üretim Tekniklerinin Ülkemiz İçin Önemi”, Akademik Gıda, c. 2, sy. 2, ss. 13–14, 2004.
ISNAD “Alternatif Üretim Tekniklerinin Ülkemiz İçin Önemi”. Akademik Gıda 2/2 (Nisan 2004), 13-14.
JAMA Alternatif Üretim Tekniklerinin Ülkemiz İçin Önemi. Akademik Gıda. 2004;2:13–14.
MLA “Alternatif Üretim Tekniklerinin Ülkemiz İçin Önemi”. Akademik Gıda, c. 2, sy. 2, 2004, ss. 13-14.
Vancouver Alternatif Üretim Tekniklerinin Ülkemiz İçin Önemi. Akademik Gıda. 2004;2(2):13-4.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).