APA |
Yeyin, N., & Köse, E. (2004). Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi. Akademik Gıda, 2(2), 28-31. |
|
AMA |
Yeyin N, Köse E. Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi. Akademik Gıda. Nisan 2004;2(2):28-31. |
|
Chicago |
Yeyin, Nazlı, ve Ergun Köse. “Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi”. Akademik Gıda 2, sy. 2 (Nisan 2004): 28-31. |
|
EndNote |
Yeyin N, Köse E (01 Nisan 2004) Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi. Akademik Gıda 2 2 28–31. |
|
IEEE |
N. Yeyin ve E. Köse, “Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi”, Akademik Gıda, c. 2, sy. 2, ss. 28–31, 2004. |
|
ISNAD |
Yeyin, Nazlı - Köse, Ergun. “Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi”. Akademik Gıda 2/2 (Nisan 2004), 28-31. |
|
JAMA |
Yeyin N, Köse E. Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi. Akademik Gıda. 2004;2:28–31. |
|
MLA |
Yeyin, Nazlı ve Ergun Köse. “Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi”. Akademik Gıda, c. 2, sy. 2, 2004, ss. 28-31. |
|
Vancouver |
Yeyin N, Köse E. Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi. Akademik Gıda. 2004;2(2):28-31. |
|