BibTex RIS Kaynak Göster

Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi

Yıl 2004, Cilt: 2 Sayı: 2, 28 - 31, 01.04.2004

Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi

Yıl 2004, Cilt: 2 Sayı: 2, 28 - 31, 01.04.2004
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

Nazlı Yeyin Bu kişi benim

Ergun Köse Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 2 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Yeyin, N., & Köse, E. (2004). Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi. Akademik Gıda, 2(2), 28-31.
AMA Yeyin N, Köse E. Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi. Akademik Gıda. Nisan 2004;2(2):28-31.
Chicago Yeyin, Nazlı, ve Ergun Köse. “Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi”. Akademik Gıda 2, sy. 2 (Nisan 2004): 28-31.
EndNote Yeyin N, Köse E (01 Nisan 2004) Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi. Akademik Gıda 2 2 28–31.
IEEE N. Yeyin ve E. Köse, “Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi”, Akademik Gıda, c. 2, sy. 2, ss. 28–31, 2004.
ISNAD Yeyin, Nazlı - Köse, Ergun. “Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi”. Akademik Gıda 2/2 (Nisan 2004), 28-31.
JAMA Yeyin N, Köse E. Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi. Akademik Gıda. 2004;2:28–31.
MLA Yeyin, Nazlı ve Ergun Köse. “Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi”. Akademik Gıda, c. 2, sy. 2, 2004, ss. 28-31.
Vancouver Yeyin N, Köse E. Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi. Akademik Gıda. 2004;2(2):28-31.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).