BibTex RIS Kaynak Göster

BESLENME - SAĞLIK İLİŞKİLERİ, GIDA SANAYİNDE BESİN VE SAĞLIK İDDİASI ETİKETİ UYGULAMALARI

Yıl 2003, Cilt: 1 Sayı: 2, 19 - 20, 01.04.2003

BESLENME - SAĞLIK İLİŞKİLERİ, GIDA SANAYİNDE BESİN VE SAĞLIK İDDİASI ETİKETİ UYGULAMALARI

Yıl 2003, Cilt: 1 Sayı: 2, 19 - 20, 01.04.2003
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

Fatih Yıldız Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 2003
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 1 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Yıldız, F. (2003). BESLENME - SAĞLIK İLİŞKİLERİ, GIDA SANAYİNDE BESİN VE SAĞLIK İDDİASI ETİKETİ UYGULAMALARI. Akademik Gıda, 1(2), 19-20.
AMA Yıldız F. BESLENME - SAĞLIK İLİŞKİLERİ, GIDA SANAYİNDE BESİN VE SAĞLIK İDDİASI ETİKETİ UYGULAMALARI. Akademik Gıda. Nisan 2003;1(2):19-20.
Chicago Yıldız, Fatih. “BESLENME - SAĞLIK İLİŞKİLERİ, GIDA SANAYİNDE BESİN VE SAĞLIK İDDİASI ETİKETİ UYGULAMALARI”. Akademik Gıda 1, sy. 2 (Nisan 2003): 19-20.
EndNote Yıldız F (01 Nisan 2003) BESLENME - SAĞLIK İLİŞKİLERİ, GIDA SANAYİNDE BESİN VE SAĞLIK İDDİASI ETİKETİ UYGULAMALARI. Akademik Gıda 1 2 19–20.
IEEE F. Yıldız, “BESLENME - SAĞLIK İLİŞKİLERİ, GIDA SANAYİNDE BESİN VE SAĞLIK İDDİASI ETİKETİ UYGULAMALARI”, Akademik Gıda, c. 1, sy. 2, ss. 19–20, 2003.
ISNAD Yıldız, Fatih. “BESLENME - SAĞLIK İLİŞKİLERİ, GIDA SANAYİNDE BESİN VE SAĞLIK İDDİASI ETİKETİ UYGULAMALARI”. Akademik Gıda 1/2 (Nisan 2003), 19-20.
JAMA Yıldız F. BESLENME - SAĞLIK İLİŞKİLERİ, GIDA SANAYİNDE BESİN VE SAĞLIK İDDİASI ETİKETİ UYGULAMALARI. Akademik Gıda. 2003;1:19–20.
MLA Yıldız, Fatih. “BESLENME - SAĞLIK İLİŞKİLERİ, GIDA SANAYİNDE BESİN VE SAĞLIK İDDİASI ETİKETİ UYGULAMALARI”. Akademik Gıda, c. 1, sy. 2, 2003, ss. 19-20.
Vancouver Yıldız F. BESLENME - SAĞLIK İLİŞKİLERİ, GIDA SANAYİNDE BESİN VE SAĞLIK İDDİASI ETİKETİ UYGULAMALARI. Akademik Gıda. 2003;1(2):19-20.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).