BibTex RIS Kaynak Göster

MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI

Yıl 2003, Cilt: 13 Sayı: 1, - , 15.03.2016

Öz

Yıl 2003, Cilt: 13 Sayı: 1, - , 15.03.2016

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Süleyman Soylu Bu kişi benim

Bayram Sade Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 15 Mart 2016
Gönderilme Tarihi 7 Eylül 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 13 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Soylu, S., & Sade, B. (2016). MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 13(1).
AMA Soylu S, Sade B. MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI. ANADOLU. Mart 2016;13(1).
Chicago Soylu, Süleyman, ve Bayram Sade. “MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum Durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 13, sy. 1 (Mart 2016).
EndNote Soylu S, Sade B (01 Mart 2016) MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 13 1
IEEE S. Soylu ve B. Sade, “MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI”, ANADOLU, c. 13, sy. 1, 2016.
ISNAD Soylu, Süleyman - Sade, Bayram. “MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum Durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 13/1 (Mart 2016).
JAMA Soylu S, Sade B. MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI. ANADOLU. 2016;13.
MLA Soylu, Süleyman ve Bayram Sade. “MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum Durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, c. 13, sy. 1, 2016.
Vancouver Soylu S, Sade B. MAKARNALIK BUĞDAYLARDA (Triticum durum L.) BİTKİ BOYU,HASAT İNDEKSİ VE BUNLARA ETKİLİ FAKTÖRLERİNKOMBİNASYON YETENEĞİ VE KALITIMI. ANADOLU. 2016;13(1).
29899ANADOLU Journal by Aegean Agricultural Research Institute is licensed under CC BY-NC-ND 4.0  

30009     30010       30011     30012   30013      30014        30015  30016