BibTex RIS Kaynak Göster

TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ

Yıl 2002, Cilt: 12 Sayı: 1, - , 01.06.2002

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Ahmet Şemsettin Tan Bu kişi benim

Ali İhsan Öztürk Bu kişi benim

Üzeyir Karaca Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2002
Gönderilme Tarihi 7 Eylül 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 2002 Cilt: 12 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Tan, A. Ş., Öztürk, A. İ., & Karaca, Ü. (2002). TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 12(1).
AMA Tan AŞ, Öztürk Aİ, Karaca Ü. TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. ANADOLU. Haziran 2002;12(1).
Chicago Tan, Ahmet Şemsettin, Ali İhsan Öztürk, ve Üzeyir Karaca. “TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 12, sy. 1 (Haziran 2002).
EndNote Tan AŞ, Öztürk Aİ, Karaca Ü (01 Haziran 2002) TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 12 1
IEEE A. Ş. Tan, A. İ. Öztürk, ve Ü. Karaca, “TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”, ANADOLU, c. 12, sy. 1, 2002.
ISNAD Tan, Ahmet Şemsettin vd. “TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 12/1 (Haziran 2002).
JAMA Tan AŞ, Öztürk Aİ, Karaca Ü. TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. ANADOLU. 2002;12.
MLA Tan, Ahmet Şemsettin vd. “TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, c. 12, sy. 1, 2002.
Vancouver Tan AŞ, Öztürk Aİ, Karaca Ü. TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. ANADOLU. 2002;12(1).
29899ANADOLU Journal by Aegean Agricultural Research Institute is licensed under CC BY-NC-ND 4.0  

30009     30010       30011     30012   30013      30014        30015  30016