Kaya, A. Ş. T. M. B. Z. (2000). FARKLI GELİŞME DEVRELERİNDE UYGULANAN SULAMANIN ANA ÜRÜN AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 10(2).
AMA
Kaya AŞTMBZ. FARKLI GELİŞME DEVRELERİNDE UYGULANAN SULAMANIN ANA ÜRÜN AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU. Aralık 2000;10(2).
Chicago
Kaya, Ahmet Şemsettin Tan Müslüm Beyazgül Zerr. “FARKLI GELİŞME DEVRELERİNDE UYGULANAN SULAMANIN ANA ÜRÜN AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 10, sy. 2 (Aralık 2000).
EndNote
Kaya AŞTMBZ (01 Aralık 2000) FARKLI GELİŞME DEVRELERİNDE UYGULANAN SULAMANIN ANA ÜRÜN AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 10 2
IEEE
A. Ş. T. M. B. Z. Kaya, “FARKLI GELİŞME DEVRELERİNDE UYGULANAN SULAMANIN ANA ÜRÜN AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ”, ANADOLU, c. 10, sy. 2, 2000.
ISNAD
Kaya, Ahmet Şemsettin Tan Müslüm Beyazgül Zerr. “FARKLI GELİŞME DEVRELERİNDE UYGULANAN SULAMANIN ANA ÜRÜN AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 10/2 (Aralık 2000).
JAMA
Kaya AŞTMBZ. FARKLI GELİŞME DEVRELERİNDE UYGULANAN SULAMANIN ANA ÜRÜN AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU. 2000;10.
MLA
Kaya, Ahmet Şemsettin Tan Müslüm Beyazgül Zerr. “FARKLI GELİŞME DEVRELERİNDE UYGULANAN SULAMANIN ANA ÜRÜN AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, c. 10, sy. 2, 2000.
Vancouver
Kaya AŞTMBZ. FARKLI GELİŞME DEVRELERİNDE UYGULANAN SULAMANIN ANA ÜRÜN AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU. 2000;10(2).