BibTex RIS Kaynak Göster

KEBERE (Capparis spinosa L.) TOHUMLARININ ÇİMLENMESİNE FARKLI SICAKLIK VE IŞIKLANDIRMANIN ETKİSİ

Yıl 1999, Cilt: 9 Sayı: 1, - , 01.06.1999

Öz

Yıl 1999, Cilt: 9 Sayı: 1, - , 01.06.1999

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Durmuşali Söyler Neşet Arslan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1999
Gönderilme Tarihi 7 Eylül 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 1999 Cilt: 9 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Arslan, D. S. N. (1999). KEBERE (Capparis spinosa L.) TOHUMLARININ ÇİMLENMESİNE FARKLI SICAKLIK VE IŞIKLANDIRMANIN ETKİSİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 9(1).
AMA Arslan DSN. KEBERE (Capparis spinosa L.) TOHUMLARININ ÇİMLENMESİNE FARKLI SICAKLIK VE IŞIKLANDIRMANIN ETKİSİ. ANADOLU. Haziran 1999;9(1).
Chicago Arslan, Durmuşali Söyler Neşet. “KEBERE (Capparis Spinosa L.) TOHUMLARININ ÇİMLENMESİNE FARKLI SICAKLIK VE IŞIKLANDIRMANIN ETKİSİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 9, sy. 1 (Haziran 1999).
EndNote Arslan DSN (01 Haziran 1999) KEBERE (Capparis spinosa L.) TOHUMLARININ ÇİMLENMESİNE FARKLI SICAKLIK VE IŞIKLANDIRMANIN ETKİSİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 9 1
IEEE D. S. N. Arslan, “KEBERE (Capparis spinosa L.) TOHUMLARININ ÇİMLENMESİNE FARKLI SICAKLIK VE IŞIKLANDIRMANIN ETKİSİ”, ANADOLU, c. 9, sy. 1, 1999.
ISNAD Arslan, Durmuşali Söyler Neşet. “KEBERE (Capparis Spinosa L.) TOHUMLARININ ÇİMLENMESİNE FARKLI SICAKLIK VE IŞIKLANDIRMANIN ETKİSİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 9/1 (Haziran 1999).
JAMA Arslan DSN. KEBERE (Capparis spinosa L.) TOHUMLARININ ÇİMLENMESİNE FARKLI SICAKLIK VE IŞIKLANDIRMANIN ETKİSİ. ANADOLU. 1999;9.
MLA Arslan, Durmuşali Söyler Neşet. “KEBERE (Capparis Spinosa L.) TOHUMLARININ ÇİMLENMESİNE FARKLI SICAKLIK VE IŞIKLANDIRMANIN ETKİSİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, c. 9, sy. 1, 1999.
Vancouver Arslan DSN. KEBERE (Capparis spinosa L.) TOHUMLARININ ÇİMLENMESİNE FARKLI SICAKLIK VE IŞIKLANDIRMANIN ETKİSİ. ANADOLU. 1999;9(1).
29899ANADOLU Journal by Aegean Agricultural Research Institute is licensed under CC BY-NC-ND 4.0  

30009     30010       30011     30012   30013      30014        30015  30016