BibTex RIS Kaynak Göster

BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

Yıl 1998, Cilt: 8 Sayı: 2, - , 01.12.1998

Öz

Yıl 1998, Cilt: 8 Sayı: 2, - , 01.12.1998

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Hikmet Budak Sadrettin Karaaltın Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1998
Gönderilme Tarihi 7 Eylül 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 1998 Cilt: 8 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Karaaltın, H. B. S. (1998). BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 8(2).
AMA Karaaltın HBS. BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. ANADOLU. Aralık 1998;8(2).
Chicago Karaaltın, Hikmet Budak Sadrettin. “BAZI MAKARNALIK (Triticum Durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 8, sy. 2 (Aralık 1998).
EndNote Karaaltın HBS (01 Aralık 1998) BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 8 2
IEEE H. B. S. Karaaltın, “BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ”, ANADOLU, c. 8, sy. 2, 1998.
ISNAD Karaaltın, Hikmet Budak Sadrettin. “BAZI MAKARNALIK (Triticum Durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 8/2 (Aralık 1998).
JAMA Karaaltın HBS. BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. ANADOLU. 1998;8.
MLA Karaaltın, Hikmet Budak Sadrettin. “BAZI MAKARNALIK (Triticum Durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, c. 8, sy. 2, 1998.
Vancouver Karaaltın HBS. BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. ANADOLU. 1998;8(2).
29899ANADOLU Journal by Aegean Agricultural Research Institute is licensed under CC BY-NC-ND 4.0  

30009     30010       30011     30012   30013      30014        30015  30016