Ayfer, Y. O. V. E. . . C. K. . . . . (1997). AMİNOASİT KLEYTİ YAPRAK GÜBRESİ UYGULAMALARININ KIRMIZI ANTEPFISTIĞI ÇEŞİDİNDE MEYVE VERİM VE KALİTESİ İLE SÜRGÜN GELİŞİMİ ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 7(2).
AMA
Ayfer YOVECK. AMİNOASİT KLEYTİ YAPRAK GÜBRESİ UYGULAMALARININ KIRMIZI ANTEPFISTIĞI ÇEŞİDİNDE MEYVE VERİM VE KALİTESİ İLE SÜRGÜN GELİŞİMİ ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU. Aralık 1997;7(2).
Chicago
Ayfer, Yeşim Okay Veli Erdoğan Celal Kuru. “AMİNOASİT KLEYTİ YAPRAK GÜBRESİ UYGULAMALARININ KIRMIZI ANTEPFISTIĞI ÇEŞİDİNDE MEYVE VERİM VE KALİTESİ İLE SÜRGÜN GELİŞİMİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 7, sy. 2 (Aralık 1997).
EndNote
Ayfer YOVECK (01 Aralık 1997) AMİNOASİT KLEYTİ YAPRAK GÜBRESİ UYGULAMALARININ KIRMIZI ANTEPFISTIĞI ÇEŞİDİNDE MEYVE VERİM VE KALİTESİ İLE SÜRGÜN GELİŞİMİ ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 7 2
IEEE
Y. O. V. E. . . C. K. . . . . Ayfer, “AMİNOASİT KLEYTİ YAPRAK GÜBRESİ UYGULAMALARININ KIRMIZI ANTEPFISTIĞI ÇEŞİDİNDE MEYVE VERİM VE KALİTESİ İLE SÜRGÜN GELİŞİMİ ÜZERİNE ETKİLERİ”, ANADOLU, c. 7, sy. 2, 1997.
ISNAD
Ayfer, Yeşim Okay Veli Erdoğan Celal Kuru. “AMİNOASİT KLEYTİ YAPRAK GÜBRESİ UYGULAMALARININ KIRMIZI ANTEPFISTIĞI ÇEŞİDİNDE MEYVE VERİM VE KALİTESİ İLE SÜRGÜN GELİŞİMİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 7/2 (Aralık 1997).
JAMA
Ayfer YOVECK. AMİNOASİT KLEYTİ YAPRAK GÜBRESİ UYGULAMALARININ KIRMIZI ANTEPFISTIĞI ÇEŞİDİNDE MEYVE VERİM VE KALİTESİ İLE SÜRGÜN GELİŞİMİ ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU. 1997;7.
MLA
Ayfer, Yeşim Okay Veli Erdoğan Celal Kuru. “AMİNOASİT KLEYTİ YAPRAK GÜBRESİ UYGULAMALARININ KIRMIZI ANTEPFISTIĞI ÇEŞİDİNDE MEYVE VERİM VE KALİTESİ İLE SÜRGÜN GELİŞİMİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, c. 7, sy. 2, 1997.
Vancouver
Ayfer YOVECK. AMİNOASİT KLEYTİ YAPRAK GÜBRESİ UYGULAMALARININ KIRMIZI ANTEPFISTIĞI ÇEŞİDİNDE MEYVE VERİM VE KALİTESİ İLE SÜRGÜN GELİŞİMİ ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU. 1997;7(2).