BibTex RIS Kaynak Göster

EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI

Yıl 1995, Cilt: 5 Sayı: 1, - , 01.06.1995

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Turgay Dizdaroğlu Ahmet Şemsettin Tan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1995
Gönderilme Tarihi 7 Eylül 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 1995 Cilt: 5 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Tan, T. D. A. Ş. (1995). EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 5(1).
AMA Tan TDAŞ. EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI. ANADOLU. Haziran 1995;5(1).
Chicago Tan, Turgay Dizdaroğlu Ahmet Şemsettin. “EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 5, sy. 1 (Haziran 1995).
EndNote Tan TDAŞ (01 Haziran 1995) EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 5 1
IEEE T. D. A. Ş. Tan, “EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI”, ANADOLU, c. 5, sy. 1, 1995.
ISNAD Tan, Turgay Dizdaroğlu Ahmet Şemsettin. “EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 5/1 (Haziran 1995).
JAMA Tan TDAŞ. EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI. ANADOLU. 1995;5.
MLA Tan, Turgay Dizdaroğlu Ahmet Şemsettin. “EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, c. 5, sy. 1, 1995.
Vancouver Tan TDAŞ. EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI. ANADOLU. 1995;5(1).
29899ANADOLU Journal by Aegean Agricultural Research Institute is licensed under CC BY-NC-ND 4.0  

30009     30010       30011     30012   30013      30014        30015  30016