Tan, T. D. A. Ş. (1995). EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 5(1).
AMA
Tan TDAŞ. EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI. ANADOLU. Haziran 1995;5(1).
Chicago
Tan, Turgay Dizdaroğlu Ahmet Şemsettin. “EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 5, sy. 1 (Haziran 1995).
EndNote
Tan TDAŞ (01 Haziran 1995) EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 5 1
IEEE
T. D. A. Ş. Tan, “EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI”, ANADOLU, c. 5, sy. 1, 1995.
ISNAD
Tan, Turgay Dizdaroğlu Ahmet Şemsettin. “EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 5/1 (Haziran 1995).
JAMA
Tan TDAŞ. EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI. ANADOLU. 1995;5.
MLA
Tan, Turgay Dizdaroğlu Ahmet Şemsettin. “EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, c. 5, sy. 1, 1995.
Vancouver
Tan TDAŞ. EGE BÖLGESİ SULU VE KURU ŞARTLARDA ANA ÜRÜN SUSAM ÜRETİMİ VE SORUNLARI. ANADOLU. 1995;5(1).