BibTex RIS Kaynak Göster

ERESEN-87 BAKLA ÇEŞİDİNDE EN UYGUN EKİM SIKLIĞININ BELİRLENMESİ

Yıl 1992, Cilt: 2 Sayı: 2, - , 01.12.1992

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Ayşe Kitiki Nevin Açikgöz Meral Yaman Bu kişi benim

A. Suat Cinsoy Turgay Dizdaroğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1992
Gönderilme Tarihi 7 Eylül 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 1992 Cilt: 2 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Yaman, A. K. N. A. M., & Dizdaroğlu, A. S. C. T. (1992). ERESEN-87 BAKLA ÇEŞİDİNDE EN UYGUN EKİM SIKLIĞININ BELİRLENMESİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 2(2).
AMA Yaman AKNAM, Dizdaroğlu ASCT. ERESEN-87 BAKLA ÇEŞİDİNDE EN UYGUN EKİM SIKLIĞININ BELİRLENMESİ. ANADOLU. Aralık 1992;2(2).
Chicago Yaman, Ayşe Kitiki Nevin Açikgöz Meral, ve A. Suat Cinsoy Turgay Dizdaroğlu. “ERESEN-87 BAKLA ÇEŞİDİNDE EN UYGUN EKİM SIKLIĞININ BELİRLENMESİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 2, sy. 2 (Aralık 1992).
EndNote Yaman AKNAM, Dizdaroğlu ASCT (01 Aralık 1992) ERESEN-87 BAKLA ÇEŞİDİNDE EN UYGUN EKİM SIKLIĞININ BELİRLENMESİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 2 2
IEEE A. K. N. A. M. Yaman ve A. S. C. T. Dizdaroğlu, “ERESEN-87 BAKLA ÇEŞİDİNDE EN UYGUN EKİM SIKLIĞININ BELİRLENMESİ”, ANADOLU, c. 2, sy. 2, 1992.
ISNAD Yaman, Ayşe Kitiki Nevin Açikgöz Meral - Dizdaroğlu, A. Suat Cinsoy Turgay. “ERESEN-87 BAKLA ÇEŞİDİNDE EN UYGUN EKİM SIKLIĞININ BELİRLENMESİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 2/2 (Aralık 1992).
JAMA Yaman AKNAM, Dizdaroğlu ASCT. ERESEN-87 BAKLA ÇEŞİDİNDE EN UYGUN EKİM SIKLIĞININ BELİRLENMESİ. ANADOLU. 1992;2.
MLA Yaman, Ayşe Kitiki Nevin Açikgöz Meral ve A. Suat Cinsoy Turgay Dizdaroğlu. “ERESEN-87 BAKLA ÇEŞİDİNDE EN UYGUN EKİM SIKLIĞININ BELİRLENMESİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, c. 2, sy. 2, 1992.
Vancouver Yaman AKNAM, Dizdaroğlu ASCT. ERESEN-87 BAKLA ÇEŞİDİNDE EN UYGUN EKİM SIKLIĞININ BELİRLENMESİ. ANADOLU. 1992;2(2).
29899ANADOLU Journal by Aegean Agricultural Research Institute is licensed under CC BY-NC-ND 4.0  

30009     30010       30011     30012   30013      30014        30015  30016