Fiziksel Aktivite Düzeyinin Cinsiyet Özelliği Açısından İncelenmesi (Bir Meta-Analiz Çalışması)
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- Abramson, J. H., ve Abramson, Z.H. (2001). Making sense of data. A self instruction manual on the interpretation of epidemiological data. New York: Oxford University Press.
- Akdemir, H., ve Karakuş, M. (2016). Yaratici drama yönteminin akademik başari üzerine etkisi: Bir meta-analiz çalişmasi. International Journal of Active Learning, 1(2), 55-67.
- Altun Ekiz, M., Kır, S., ve Ulucan, H. (2021). Ortaokul ve lise öğrencilerinin fiziksel aktiviteye katilim motivasyon düzeylerinin karşılaştırılması. Uluslararası Türk Spor ve Egzersiz Psikolojisi Dergisi, 1(2), 1-11.
- Aydoğan, A. S., Daşkapa, A., ve Çakır, B. (2015). Üniversite öğrencilerinin beslenme ve fiziksel aktivite alışkanlıklarının belirlenmesi. TAF Preventive Medicine Bulletin, 15(3), 171-180.
- Bek, N. (2008). Fiziksel aktivite ve sağlığımız. Ankara, Klasmat Matbaacılık.
- Bown, M. J., ve Sutton, A. J. (2010). Quality control in systematic reviews and meta-analyses. Eur J Vasc Endovasc Surg., 40(5), 669-77.
- Cohen, J. (1988). Statistical power analysis for the behavioral sciences. Hillsdale, NJ: Lawrence Erlbaum Associates.
- Çelik, S. (2013). İlköğretim matematik derslerinde kullanılan alternatif öğretim yöntemlerinin akademik başarıya etkisi: Bir meta analiz çalışması. Yayımlanmamış yüksek lisans tezi, Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
Egzersiz ve Spor Bilimleri
Bölüm
Araştırma Makalesi
Yayımlanma Tarihi
19 Aralık 2022
Gönderilme Tarihi
19 Kasım 2022
Kabul Tarihi
15 Aralık 2022
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2022 Cilt: 5 Sayı: Özel Sayı 1
Cited By
The Prediction of Conscious Awareness in Women’s Physical Activity Level and Healthy Living Habits
Spor Bilimleri Araştırmaları Dergisi
https://doi.org/10.25307/jssr.1317499Investigation of the Relationship Between High School Students' Level of Participation in Recreation Activities and Their Time Management
CBÜ Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi
https://doi.org/10.33459/cbubesbd.1322804Serbest Zaman Egzersiz Düzeyi Yeme Bağımlılığı ve Yeme Farkındalığı Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
Herkes için Spor ve Rekreasyon Dergisi
https://doi.org/10.56639/jsar.1572220DETERMINATION OF POST-EARTHQUAKE TRAUMA LEVEL AND INVESTIGATION OF THE RELATIONSHIP WITH PHYSICAL ACTIVITY STATUS
Türk Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Dergisi
https://doi.org/10.21653/tjpr.1508084