DİN EĞİTİMİNDE DİJİTAL MECRALARIN KULLANIMI
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- Altaş, Nurullah - Arıcı, İsmail. “Din Eğitiminin Bilimselleşmesi Süreci”. Din Eğitimi, ed. Mustafa Köylü - Nurullah Altaş. İstanbul: Ensar Yayınları, 2014.
- Atik, Özge Zeynep. Eğitimde Dijitalleşme Faaliyetleri ve Eğitim Yöneticilerinin Sürece Uyumu. İstanbul: Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitülerinin Ortak Yürüttüğü Eğitim Yönetim ve Denetimi Anabilim Dalı Eğitim Yönetim ve Denetimi Tezli Yüksek Lisans Programı, Yüksek Lisans Tezi, 2019.
- Demil, Emine. “Hadisler Çerçevesinde Hz. Peygamber’in Eğitim Metodu”. Uluslararası Sosyal Bilimler Eğitimi Dergisi 5/2 (Ocak 2019), 216-234.
- Doğan, Recai - Tosun, Cemal. İlköğretim 6., 7. ve 8. Sınıflar İçin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretimi Özel Öğretim Yöntemleri. Ankara: Pegem A Yayıncılık, 2003.
- Dönmez, Tuba Nur. “Teknoloji ve Dinî Değerler İlişkisi: Değer Merkezli Bir Değerlendirme”, I. Türkiye Lisansüstü Çalışmaları Kongresi Bildiri Kitabı içinde. İstanbul: y.y., 2013.
- Fırıncıoğulları, Sevra. Alvin Toffler: Bilişim Toplumu Hız ve Geçiciliğin Çağı. Ankara: Gece Kitaplığı, 2017.
- Geçgin, Ercan. Ergenlik Dönemi Din Eğitiminde Sosyal Çevrenin Etkisi. Kilis: Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Yüksek Lisans Tezi, 2019.
- Güneş, Adem. Din Öğretimi Materyalleri. İstanbul: Değerler Eğitimi Merkezi Yayınları, 2017.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
-
Bölüm
Araştırma Makalesi
Yazarlar
Cüveyriye İltuş
*
0000-0003-4406-325X
Türkiye
Yayımlanma Tarihi
31 Temmuz 2021
Gönderilme Tarihi
10 Mayıs 2021
Kabul Tarihi
17 Haziran 2021
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2021 Cilt: 8 Sayı: 3