Editoryal
BibTex RIS Kaynak Göster

Menü Fiyatlamasının Psikolojik Boyutları

Yıl 1990, Cilt: 1 Sayı: 1, 19 - 24, 01.01.1990
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Editörden
Yazarlar

Lee M. Kreul Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1990
Yayımlandığı Sayı Yıl 1990 Cilt: 1 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA M. Kreul, L. (1990). Menü Fiyatlamasının Psikolojik Boyutları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 1(1), 19-24.
AMA M. Kreul L. Menü Fiyatlamasının Psikolojik Boyutları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Ocak 1990;1(1):19-24.
Chicago M. Kreul, Lee. “Menü Fiyatlamasının Psikolojik Boyutları”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 1, sy. 1 (Ocak 1990): 19-24.
EndNote M. Kreul L (01 Ocak 1990) Menü Fiyatlamasının Psikolojik Boyutları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 1 1 19–24.
IEEE L. M. Kreul, “Menü Fiyatlamasının Psikolojik Boyutları”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 1, sy. 1, ss. 19–24, 1990.
ISNAD M. Kreul, Lee. “Menü Fiyatlamasının Psikolojik Boyutları”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 1/1 (Ocak 1990), 19-24.
JAMA M. Kreul L. Menü Fiyatlamasının Psikolojik Boyutları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1990;1:19–24.
MLA M. Kreul, Lee. “Menü Fiyatlamasının Psikolojik Boyutları”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 1, sy. 1, 1990, ss. 19-24.
Vancouver M. Kreul L. Menü Fiyatlamasının Psikolojik Boyutları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1990;1(1):19-24.