Editoryal
BibTex RIS Kaynak Göster

Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları

Yıl 1991, Cilt: 2 Sayı: 4, 20 - 24, 01.07.1991
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Editörden
Yazarlar

Bahattin Rızaoğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Temmuz 1991
Yayımlandığı Sayı Yıl 1991 Cilt: 2 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Rızaoğlu, B. (1991). Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 2(4), 20-24.
AMA Rızaoğlu B. Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Temmuz 1991;2(4):20-24.
Chicago Rızaoğlu, Bahattin. “Menü Planlama Ve Geliştirmenin Amaçları”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 2, sy. 4 (Temmuz 1991): 20-24.
EndNote Rızaoğlu B (01 Temmuz 1991) Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 2 4 20–24.
IEEE B. Rızaoğlu, “Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 2, sy. 4, ss. 20–24, 1991.
ISNAD Rızaoğlu, Bahattin. “Menü Planlama Ve Geliştirmenin Amaçları”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 2/4 (Temmuz 1991), 20-24.
JAMA Rızaoğlu B. Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1991;2:20–24.
MLA Rızaoğlu, Bahattin. “Menü Planlama Ve Geliştirmenin Amaçları”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 2, sy. 4, 1991, ss. 20-24.
Vancouver Rızaoğlu B. Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1991;2(4):20-4.