Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Editoryal
TR
PDF
Kütüphaneme Ekle
×
BibTex
RIS
Kaynak Göster
Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları
Yıl 1991
, Cilt: 2 Sayı: 4, 20 - 24, 01.07.1991
Bahattin Rızaoğlu
Anahtar Kelimeler
menü planlama
Toplam
0
adet kaynakça vardır.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Bölüm
Editörden
Yazarlar
Bahattin Rızaoğlu
Bu kişi benim
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
Türkiye
Yayımlanma Tarihi
1 Temmuz 1991
Yayımlandığı Sayı
Yıl 1991 Cilt: 2 Sayı: 4
Kaynak Göster
APA
Rızaoğlu, B. (1991). Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 2(4), 20-24.
AMA
Rızaoğlu B. Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Temmuz 1991;2(4):20-24.
Chicago
Rızaoğlu, Bahattin. “Menü Planlama Ve Geliştirmenin Amaçları”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 2, sy. 4 (Temmuz 1991): 20-24.
EndNote
Rızaoğlu B (01 Temmuz 1991) Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 2 4 20–24.
IEEE
B. Rızaoğlu, “Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları”,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
, c. 2, sy. 4, ss. 20–24, 1991.
ISNAD
Rızaoğlu, Bahattin. “Menü Planlama Ve Geliştirmenin Amaçları”.
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
2/4 (Temmuz 1991), 20-24.
JAMA
Rızaoğlu B. Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları.
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
. 1991;2:20–24.
MLA
Rızaoğlu, Bahattin. “Menü Planlama Ve Geliştirmenin Amaçları”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 2, sy. 4, 1991, ss. 20-24.
Vancouver
Rızaoğlu B. Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1991;2(4):20-4.
Kapak Resmi İndir
Makale Dosyaları
Tam Metin
Dergi Ana Sayfası
Arşiv
Cilt: 2 Sayı: 2
Cilt: 2 Sayı: 3 - Termal Turizm Özel Sayısı
Cilt: 2 Sayı: 4
Cilt: 2 Sayı: 5
Cilt: 2 Sayı: 6