Editoryal
BibTex RIS Kaynak Göster
Yıl 1993, Cilt: 4 Sayı: 3, 36 - 38, 01.05.1993

Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme

Yıl 1993, Cilt: 4 Sayı: 3, 36 - 38, 01.05.1993
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Editörden
Yazarlar

Özkan Tütüncü

Yayımlanma Tarihi 1 Mayıs 1993
Yayımlandığı Sayı Yıl 1993 Cilt: 4 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Tütüncü, Ö. (1993). Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 4(3), 36-38.
AMA Tütüncü Ö. Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Mayıs 1993;4(3):36-38.
Chicago Tütüncü, Özkan. “Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 4, sy. 3 (Mayıs 1993): 36-38.
EndNote Tütüncü Ö (01 Mayıs 1993) Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 4 3 36–38.
IEEE Ö. Tütüncü, “Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 4, sy. 3, ss. 36–38, 1993.
ISNAD Tütüncü, Özkan. “Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 4/3 (Mayıs 1993), 36-38.
JAMA Tütüncü Ö. Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1993;4:36–38.
MLA Tütüncü, Özkan. “Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 4, sy. 3, 1993, ss. 36-38.
Vancouver Tütüncü Ö. Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1993;4(3):36-8.