Editoryal
BibTex RIS Kaynak Göster

Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi

Yıl 1993, Cilt: 4 Sayı: 4, 27 - 30, 01.07.1993
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Editörden
Yazarlar

Erol Aydın Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Temmuz 1993
Yayımlandığı Sayı Yıl 1993 Cilt: 4 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Aydın, E. (1993). Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 4(4), 27-30.
AMA Aydın E. Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Temmuz 1993;4(4):27-30.
Chicago Aydın, Erol. “Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 4, sy. 4 (Temmuz 1993): 27-30.
EndNote Aydın E (01 Temmuz 1993) Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 4 4 27–30.
IEEE E. Aydın, “Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 4, sy. 4, ss. 27–30, 1993.
ISNAD Aydın, Erol. “Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 4/4 (Temmuz 1993), 27-30.
JAMA Aydın E. Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1993;4:27–30.
MLA Aydın, Erol. “Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 4, sy. 4, 1993, ss. 27-30.
Vancouver Aydın E. Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1993;4(4):27-30.