Aydın, E. (1993). Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 4(4), 27-30.
AMA
Aydın E. Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Temmuz 1993;4(4):27-30.
Chicago
Aydın, Erol. “Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 4, sy. 4 (Temmuz 1993): 27-30.
EndNote
Aydın E (01 Temmuz 1993) Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 4 4 27–30.
IEEE
E. Aydın, “Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 4, sy. 4, ss. 27–30, 1993.
ISNAD
Aydın, Erol. “Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 4/4 (Temmuz 1993), 27-30.
JAMA
Aydın E. Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1993;4:27–30.
MLA
Aydın, Erol. “Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 4, sy. 4, 1993, ss. 27-30.
Vancouver
Aydın E. Doluluk Oranlarının Artırılmasında Otellerde Kür Merkezlerinin Önemi. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1993;4(4):27-30.