BibTex RIS Kaynak Göster

THE MICROLEAKAGE OF DIFFERENT RESTORATIONS IN SERVICAL AREA

Yıl 2001, Cilt: 2001 Sayı: 2, - , 01.02.2001

SERVİKAL BÖLGEDE UYGULANAN FARKLI RESTORASYONLARIN KENAR SIZINTISI

Yıl 2001, Cilt: 2001 Sayı: 2, - , 01.02.2001
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Doç.dr. Bilinç Bulucu Bu kişi benim

Dt.serap Yavuzoğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 2001
Yayımlandığı Sayı Yıl 2001 Cilt: 2001 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Bulucu, D. B., & Yavuzoğlu, D. (2001). SERVİKAL BÖLGEDE UYGULANAN FARKLI RESTORASYONLARIN KENAR SIZINTISI. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, 2001(2).
AMA Bulucu DB, Yavuzoğlu D. SERVİKAL BÖLGEDE UYGULANAN FARKLI RESTORASYONLARIN KENAR SIZINTISI. Ata Diş Hek Fak Derg. Şubat 2001;2001(2).
Chicago Bulucu, Doç.dr. Bilinç, ve Dt.serap Yavuzoğlu. “SERVİKAL BÖLGEDE UYGULANAN FARKLI RESTORASYONLARIN KENAR SIZINTISI”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 2001, sy. 2 (Şubat 2001).
EndNote Bulucu DB, Yavuzoğlu D (01 Şubat 2001) SERVİKAL BÖLGEDE UYGULANAN FARKLI RESTORASYONLARIN KENAR SIZINTISI. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 2001 2
IEEE D. B. Bulucu ve D. Yavuzoğlu, “SERVİKAL BÖLGEDE UYGULANAN FARKLI RESTORASYONLARIN KENAR SIZINTISI”, Ata Diş Hek Fak Derg, c. 2001, sy. 2, 2001.
ISNAD Bulucu, Doç.dr. Bilinç - Yavuzoğlu, Dt.serap. “SERVİKAL BÖLGEDE UYGULANAN FARKLI RESTORASYONLARIN KENAR SIZINTISI”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 2001/2 (Şubat 2001).
JAMA Bulucu DB, Yavuzoğlu D. SERVİKAL BÖLGEDE UYGULANAN FARKLI RESTORASYONLARIN KENAR SIZINTISI. Ata Diş Hek Fak Derg. 2001;2001.
MLA Bulucu, Doç.dr. Bilinç ve Dt.serap Yavuzoğlu. “SERVİKAL BÖLGEDE UYGULANAN FARKLI RESTORASYONLARIN KENAR SIZINTISI”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, c. 2001, sy. 2, 2001.
Vancouver Bulucu DB, Yavuzoğlu D. SERVİKAL BÖLGEDE UYGULANAN FARKLI RESTORASYONLARIN KENAR SIZINTISI. Ata Diş Hek Fak Derg. 2001;2001(2).

Bu eser Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. Tıklayınız.