BibTex RIS Kaynak Göster

Türkiye Ziraatında Patatesin Önemi, Yeri ve Gelişme İmkanları

Yıl 1970, Cilt: 1 Sayı: 3, - , 10.12.2010

Öz

Patates, ekim nöbetindeki yeri, gıda değeri, insan ve hayvan
beslenmesindeki önemi, sanayi hammaddesi olarak ekonomimizdeki
faydalarına rağmen, memleketimizde gerek kalite ve gerek üretimi
itibariyle geri kalmiş bir ziraat ham maddesidir. Bunun için yapılması
gereken işlerin başında genetik değeri yükseltmek, hastalıksız tohumluk
yetiştirme problemlerini halletmek icap eder. Yetiştirme yönünden
gübreleme, sulama, hastalıklar la mücadele v.s. gibi her türlü metodların,
pazar imkanlarının, yol, münakale imkanlarının geliştirilmesi gerekir.

Yıl 1970, Cilt: 1 Sayı: 3, - , 10.12.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Sabahattin Şenol Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 10 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1970 Cilt: 1 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Şenol, S. (2010). Türkiye Ziraatında Patatesin Önemi, Yeri ve Gelişme İmkanları. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 1(3).
AMA Şenol S. Türkiye Ziraatında Patatesin Önemi, Yeri ve Gelişme İmkanları. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;1(3).
Chicago Şenol, Sabahattin. “Türkiye Ziraatında Patatesin Önemi, Yeri Ve Gelişme İmkanları”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 1, sy. 3 (Aralık 2010).
EndNote Şenol S (01 Aralık 2010) Türkiye Ziraatında Patatesin Önemi, Yeri ve Gelişme İmkanları. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 1 3
IEEE S. Şenol, “Türkiye Ziraatında Patatesin Önemi, Yeri ve Gelişme İmkanları”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 1, sy. 3, 2010.
ISNAD Şenol, Sabahattin. “Türkiye Ziraatında Patatesin Önemi, Yeri Ve Gelişme İmkanları”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 1/3 (Aralık 2010).
JAMA Şenol S. Türkiye Ziraatında Patatesin Önemi, Yeri ve Gelişme İmkanları. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;1.
MLA Şenol, Sabahattin. “Türkiye Ziraatında Patatesin Önemi, Yeri Ve Gelişme İmkanları”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 1, sy. 3, 2010.
Vancouver Şenol S. Türkiye Ziraatında Patatesin Önemi, Yeri ve Gelişme İmkanları. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;1(3).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/