BibTex RIS Kaynak Göster

TARIM ALET VE MAKİNALARININ MASRAFLARı VE HESAPLAMA ESASLARI

Yıl 1972, Cilt: 3 Sayı: 2, - , 11.12.2010

Öz

ÖZET

Tarımsal alanda makinalaşmaya geçişte, gözden uzak ıutulmaması
gereken en önemli özelliklerden biri, işletme bünyesine girecek alet ve makinanın isteğe cevap verebilecek durumda olması ve mevcut işi en az masrafla yapabilmesidir.
Bu yazıda, tarım alet ve makinalarının seçiminde önemli etken
olan masraflar; sabit, şartlaı değişen ve tam değiş~n masraflar olarak üç grup aytında toplanmış ve bu masrafların hesaplama metotları açıklanmıştır.

Yıl 1972, Cilt: 3 Sayı: 2, - , 11.12.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Poyraz Gürler Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 11 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1972 Cilt: 3 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Gürler, P. (2010). TARIM ALET VE MAKİNALARININ MASRAFLARı VE HESAPLAMA ESASLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 3(2).
AMA Gürler P. TARIM ALET VE MAKİNALARININ MASRAFLARı VE HESAPLAMA ESASLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;3(2).
Chicago Gürler, Poyraz. “TARIM ALET VE MAKİNALARININ MASRAFLARı VE HESAPLAMA ESASLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 3, sy. 2 (Aralık 2010).
EndNote Gürler P (01 Aralık 2010) TARIM ALET VE MAKİNALARININ MASRAFLARı VE HESAPLAMA ESASLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 3 2
IEEE P. Gürler, “TARIM ALET VE MAKİNALARININ MASRAFLARı VE HESAPLAMA ESASLARI”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 3, sy. 2, 2010.
ISNAD Gürler, Poyraz. “TARIM ALET VE MAKİNALARININ MASRAFLARı VE HESAPLAMA ESASLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 3/2 (Aralık 2010).
JAMA Gürler P. TARIM ALET VE MAKİNALARININ MASRAFLARı VE HESAPLAMA ESASLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;3.
MLA Gürler, Poyraz. “TARIM ALET VE MAKİNALARININ MASRAFLARı VE HESAPLAMA ESASLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 3, sy. 2, 2010.
Vancouver Gürler P. TARIM ALET VE MAKİNALARININ MASRAFLARı VE HESAPLAMA ESASLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;3(2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/