BibTex RIS Kaynak Göster

TARİMSAL YAPILAR VE SULAMA BÖLÜMÜ VE DOĞU ANADOLU BÖLGESİNE YÖNELİK KÜLTÜRTEKNİK ÇALIŞMALARI

Yıl 2000, Cilt: 31 Sayı: 1-4, - , 10.01.2011

Öz

ÖZET: Bu çalışmada. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürüten Tarımsal
Yapılar ve Sulama Bölümü kuruluşundan itibaren ele alınmış, öğretim elemanı ve öğrenci durumu, fiziki olanakları İle
öncelikle bölgeye yönelik olarakyapılan araştırma ve yayım çalışmaları tanıtılmıştır.
Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümünün yapmış olduğu araştırma ve yayınlar artarak devam etmektedir. Yapılan bu
çalışmalardan elde edilen sonuçlar, diğer kamu kuruluşları ve üreticilere aktarılmış ve işbirliği sağlanmıştır. Bölümün
kuruluşundan günümüze kadar yürüttüğü Faaliyetlerin sonucunda. Doğu Anadolu Bölgesi'nde. tarımsal yapılar ve
sulama konularında genel olarak bir gelişmenin okluğu görülmüştür.

Yıl 2000, Cilt: 31 Sayı: 1-4, - , 10.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

A. Vahap Yağanoğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 10 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 2000 Cilt: 31 Sayı: 1-4

Kaynak Göster

APA Yağanoğlu, A. V. (2011). TARİMSAL YAPILAR VE SULAMA BÖLÜMÜ VE DOĞU ANADOLU BÖLGESİNE YÖNELİK KÜLTÜRTEKNİK ÇALIŞMALARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 31(1-4).
AMA Yağanoğlu AV. TARİMSAL YAPILAR VE SULAMA BÖLÜMÜ VE DOĞU ANADOLU BÖLGESİNE YÖNELİK KÜLTÜRTEKNİK ÇALIŞMALARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;31(1-4).
Chicago Yağanoğlu, A. Vahap. “TARİMSAL YAPILAR VE SULAMA BÖLÜMÜ VE DOĞU ANADOLU BÖLGESİNE YÖNELİK KÜLTÜRTEKNİK ÇALIŞMALARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 31, sy. 1-4 (Ocak 2011).
EndNote Yağanoğlu AV (01 Ocak 2011) TARİMSAL YAPILAR VE SULAMA BÖLÜMÜ VE DOĞU ANADOLU BÖLGESİNE YÖNELİK KÜLTÜRTEKNİK ÇALIŞMALARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 31 1-4
IEEE A. V. Yağanoğlu, “TARİMSAL YAPILAR VE SULAMA BÖLÜMÜ VE DOĞU ANADOLU BÖLGESİNE YÖNELİK KÜLTÜRTEKNİK ÇALIŞMALARI”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 31, sy. 1-4, 2011.
ISNAD Yağanoğlu, A. Vahap. “TARİMSAL YAPILAR VE SULAMA BÖLÜMÜ VE DOĞU ANADOLU BÖLGESİNE YÖNELİK KÜLTÜRTEKNİK ÇALIŞMALARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 31/1-4 (Ocak 2011).
JAMA Yağanoğlu AV. TARİMSAL YAPILAR VE SULAMA BÖLÜMÜ VE DOĞU ANADOLU BÖLGESİNE YÖNELİK KÜLTÜRTEKNİK ÇALIŞMALARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;31.
MLA Yağanoğlu, A. Vahap. “TARİMSAL YAPILAR VE SULAMA BÖLÜMÜ VE DOĞU ANADOLU BÖLGESİNE YÖNELİK KÜLTÜRTEKNİK ÇALIŞMALARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 31, sy. 1-4, 2011.
Vancouver Yağanoğlu AV. TARİMSAL YAPILAR VE SULAMA BÖLÜMÜ VE DOĞU ANADOLU BÖLGESİNE YÖNELİK KÜLTÜRTEKNİK ÇALIŞMALARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;31(1-4).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/