BibTex RIS Kaynak Göster

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ VE GIDA MÜHENDİSLİĞİ ALANINDAKİ GELİŞMELER

Yıl 2000, Cilt: 31 Sayı: 1-4, - , 10.01.2011

Öz

ÖZET: Gıda Mühendisliği bölümü yıllar itibari ile gerek öğretim elemanı sayısı ve gerekse eğitim imkanları jönünden
önemli gelişmeler göstermiştir. Bölüm içerisinde fazla sayıda araştırma yapılmış ve bu araştırma sonuçları yurtdışı ve
yurtiçi dergilerinde yayınlanmıştır.Bu araştırma faaliyetleri artarak devam etmektedir. Ayrıca, bölümümüz Erzurum ili ve
çevre İllerdeki gıda İşletmeleri için bilimsel ve teknik yönden katkılarda bulunmaktadır.

Yıl 2000, Cilt: 31 Sayı: 1-4, - , 10.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Selahattin Sert Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 10 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 2000 Cilt: 31 Sayı: 1-4

Kaynak Göster

APA Sert, S. (2011). GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ VE GIDA MÜHENDİSLİĞİ ALANINDAKİ GELİŞMELER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 31(1-4).
AMA Sert S. GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ VE GIDA MÜHENDİSLİĞİ ALANINDAKİ GELİŞMELER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;31(1-4).
Chicago Sert, Selahattin. “GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ VE GIDA MÜHENDİSLİĞİ ALANINDAKİ GELİŞMELER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 31, sy. 1-4 (Ocak 2011).
EndNote Sert S (01 Ocak 2011) GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ VE GIDA MÜHENDİSLİĞİ ALANINDAKİ GELİŞMELER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 31 1-4
IEEE S. Sert, “GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ VE GIDA MÜHENDİSLİĞİ ALANINDAKİ GELİŞMELER”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 31, sy. 1-4, 2011.
ISNAD Sert, Selahattin. “GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ VE GIDA MÜHENDİSLİĞİ ALANINDAKİ GELİŞMELER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 31/1-4 (Ocak 2011).
JAMA Sert S. GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ VE GIDA MÜHENDİSLİĞİ ALANINDAKİ GELİŞMELER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;31.
MLA Sert, Selahattin. “GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ VE GIDA MÜHENDİSLİĞİ ALANINDAKİ GELİŞMELER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 31, sy. 1-4, 2011.
Vancouver Sert S. GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ VE GIDA MÜHENDİSLİĞİ ALANINDAKİ GELİŞMELER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;31(1-4).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/