BibTex RIS Kaynak Göster

UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES

Yıl 1996, Cilt: 27 Sayı: 2, - , 03.01.2011

Öz

.

Yıl 1996, Cilt: 27 Sayı: 2, - , 03.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil tr;en
Bölüm Makaleler
Yazarlar

İlyas Çelik Bu kişi benim

H. Gürbüz Kotancılar Bu kişi benim

Zeki Ertugay Bu kişi benim

Adem Elgün Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 3 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1996 Cilt: 27 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Çelik, İ., Kotancılar, H. G., Ertugay, Z., Elgün, A. (2011). UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 27(2).
AMA Çelik İ, Kotancılar HG, Ertugay Z, Elgün A. UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;27(2).
Chicago Çelik, İlyas, H. Gürbüz Kotancılar, Zeki Ertugay, ve Adem Elgün. “UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 27, sy. 2 (Ocak 2011).
EndNote Çelik İ, Kotancılar HG, Ertugay Z, Elgün A (01 Ocak 2011) UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 27 2
IEEE İ. Çelik, H. G. Kotancılar, Z. Ertugay, ve A. Elgün, “UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 27, sy. 2, 2011.
ISNAD Çelik, İlyas vd. “UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 27/2 (Ocak 2011).
JAMA Çelik İ, Kotancılar HG, Ertugay Z, Elgün A. UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;27.
MLA Çelik, İlyas vd. “UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 27, sy. 2, 2011.
Vancouver Çelik İ, Kotancılar HG, Ertugay Z, Elgün A. UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;27(2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/