BibTex RIS Kaynak Göster

TÜRKİYE'NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER'A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ

Yıl 1994, Cilt: 25 Sayı: 2, - , 03.01.2011

Öz

.

Yıl 1994, Cilt: 25 Sayı: 2, - , 03.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Ahmet Gökkuş Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 3 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1994 Cilt: 25 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Gökkuş, A. (2011). TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 25(2).
AMA Gökkuş A. TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;25(2).
Chicago Gökkuş, Ahmet. “TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 25, sy. 2 (Ocak 2011).
EndNote Gökkuş A (01 Ocak 2011) TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 25 2
IEEE A. Gökkuş, “TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 25, sy. 2, 2011.
ISNAD Gökkuş, Ahmet. “TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 25/2 (Ocak 2011).
JAMA Gökkuş A. TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;25.
MLA Gökkuş, Ahmet. “TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 25, sy. 2, 2011.
Vancouver Gökkuş A. TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;25(2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/