BibTex RIS Kaynak Göster

TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ

Yıl 1975, Cilt: 6 Sayı: 4, - , 26.12.2010

Öz

ÖZE T
Toprak, yeryüzünü ince bir tabaka halinde örten ve canlılar
için son derece önemli olan yaşama faktörlerinden bi~idir.
Topraksız hayat düşi1ııülemez. Canlılar besinlerini topraktan
sağlar/ar. Bitkilerdım elde edilen besinler insanlarm
gıda gereksiniminin mühim bir kısmını kar~ılarlar. Toprağa
gerek kalmadan yapağ olarak besin maddeleri de üretilmektedir.
Fakat bunlar insanlar için yeterli bir besin kaynağı olamazlar.
O halde, insanlarm beslenmesi Ye refahı için toprak,
ana besin kaynağı olarak terneldir.

Yıl 1975, Cilt: 6 Sayı: 4, - , 26.12.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Hayati Çelebi Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 26 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1975 Cilt: 6 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Çelebi, H. (2010). TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 6(4).
AMA Çelebi H. TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;6(4).
Chicago Çelebi, Hayati. “TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 6, sy. 4 (Aralık 2010).
EndNote Çelebi H (01 Aralık 2010) TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 6 4
IEEE H. Çelebi, “TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 6, sy. 4, 2010.
ISNAD Çelebi, Hayati. “TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 6/4 (Aralık 2010).
JAMA Çelebi H. TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;6.
MLA Çelebi, Hayati. “TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 6, sy. 4, 2010.
Vancouver Çelebi H. TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;6(4).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/