BibTex RIS Kaynak Göster

TOPRAK İŞLEMESİ YAPILAN VE YAPILMAYAN SAHALARDA KAR ÖRTÜSÜNÜN MEYAN KÖKLERİ ÜZERİNE OLAN ETKİLERİ

Yıl 1976, Cilt: 7 Sayı: 3, - , 28.12.2010

Öz

ÖZET
Meyan Bitkilerinin tabi olarak yetiştiği sahalarda sonbahar derin
, toprak işlemesi yapıldığında; herhangi bir sebeple kar örtüsü kalkacak
'olursa kış soğuklarından % 56,1 nisbetinde zararlanma olmaktadır.
Aynı sahalarda kar örtüsü bulunursa meyan bitkisinde azalma %
6,3 olmuştur.

ZUSAMMENFASSUNG

DİE WİRRKUNGENDER SCHNEEBEDECKUNG BEİ BODEN BEARBEİTETEN UND UNBEARBEİTETENFELDERN AUF DİE SÜSSHOLZWURZELN


Wo es natürliches Vorkommen von
Süssholz gibt und İm Herbst eİn tiefer
Bodenpflug stattgefundan hat und dureh
irgend we1cche Gründe die Pflanzen
nicht mit Schnee bedecki waren, findet
durch die Winterkaelte eİn Schaden
von 56,1 % statt. AUuf dem gleicher
Schneebedeckten Feld betrug
der Schaden beİ der Pflanzen nur
6,3%

Yıl 1976, Cilt: 7 Sayı: 3, - , 28.12.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil tr;ger
Bölüm ARAŞTIRMALAR
Yazarlar

Zeki Özer Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 28 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1976 Cilt: 7 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Özer, Z. (2010). TOPRAK İŞLEMESİ YAPILAN VE YAPILMAYAN SAHALARDA KAR ÖRTÜSÜNÜN MEYAN KÖKLERİ ÜZERİNE OLAN ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 7(3).
AMA Özer Z. TOPRAK İŞLEMESİ YAPILAN VE YAPILMAYAN SAHALARDA KAR ÖRTÜSÜNÜN MEYAN KÖKLERİ ÜZERİNE OLAN ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;7(3).
Chicago Özer, Zeki. “TOPRAK İŞLEMESİ YAPILAN VE YAPILMAYAN SAHALARDA KAR ÖRTÜSÜNÜN MEYAN KÖKLERİ ÜZERİNE OLAN ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 7, sy. 3 (Aralık 2010).
EndNote Özer Z (01 Aralık 2010) TOPRAK İŞLEMESİ YAPILAN VE YAPILMAYAN SAHALARDA KAR ÖRTÜSÜNÜN MEYAN KÖKLERİ ÜZERİNE OLAN ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 7 3
IEEE Z. Özer, “TOPRAK İŞLEMESİ YAPILAN VE YAPILMAYAN SAHALARDA KAR ÖRTÜSÜNÜN MEYAN KÖKLERİ ÜZERİNE OLAN ETKİLERİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 7, sy. 3, 2010.
ISNAD Özer, Zeki. “TOPRAK İŞLEMESİ YAPILAN VE YAPILMAYAN SAHALARDA KAR ÖRTÜSÜNÜN MEYAN KÖKLERİ ÜZERİNE OLAN ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 7/3 (Aralık 2010).
JAMA Özer Z. TOPRAK İŞLEMESİ YAPILAN VE YAPILMAYAN SAHALARDA KAR ÖRTÜSÜNÜN MEYAN KÖKLERİ ÜZERİNE OLAN ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;7.
MLA Özer, Zeki. “TOPRAK İŞLEMESİ YAPILAN VE YAPILMAYAN SAHALARDA KAR ÖRTÜSÜNÜN MEYAN KÖKLERİ ÜZERİNE OLAN ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 7, sy. 3, 2010.
Vancouver Özer Z. TOPRAK İŞLEMESİ YAPILAN VE YAPILMAYAN SAHALARDA KAR ÖRTÜSÜNÜN MEYAN KÖKLERİ ÜZERİNE OLAN ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;7(3).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/