BibTex RIS Kaynak Göster

Süt yağındaki minör yağ asitleri

Yıl 1979, Cilt: 10 Sayı: 1-2, - , 29.12.2010

Öz

ÖZET
Süt içerisindeki maddelerden en fazla araştırılanı süt yağıdır. Gerek
bileşim ve gerekse fiziksel ve kimyasal özellikleri bakımından incelenen
süt yağınm, beslenme ve sağlık açısından önemi de sayısız araştırmanın
,konusu olmuştur. Süt yağı bileşimi başlangıçta makro yağ asitleri bakımmdan
araştırılırken, günümüzde çeşitli analiz yöntemlerinin geliştirilmiş
olması, süt yağının minör yağ asitleri bileşimince de araştırılmasına
olanak tanımış/ır. Bu yazıda, süt yağı araştırmaları alanında oldukça
güncelolan minör yağ asitleri gerek kompozisyon ve gerekse biyosentezleri
ve yapılan yönünden incelenecektir.

Yıl 1979, Cilt: 10 Sayı: 1-2, - , 29.12.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Gürol Ergin Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 29 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1979 Cilt: 10 Sayı: 1-2

Kaynak Göster

APA Ergin, G. (2010). Süt yağındaki minör yağ asitleri. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 10(1-2).
AMA Ergin G. Süt yağındaki minör yağ asitleri. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;10(1-2).
Chicago Ergin, Gürol. “Süt yağındaki minör Yağ Asitleri”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 10, sy. 1-2 (Aralık 2010).
EndNote Ergin G (01 Aralık 2010) Süt yağındaki minör yağ asitleri. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 10 1-2
IEEE G. Ergin, “Süt yağındaki minör yağ asitleri”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 10, sy. 1-2, 2010.
ISNAD Ergin, Gürol. “Süt yağındaki minör Yağ Asitleri”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 10/1-2 (Aralık 2010).
JAMA Ergin G. Süt yağındaki minör yağ asitleri. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;10.
MLA Ergin, Gürol. “Süt yağındaki minör Yağ Asitleri”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 10, sy. 1-2, 2010.
Vancouver Ergin G. Süt yağındaki minör yağ asitleri. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;10(1-2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/