BibTex RIS Kaynak Göster

SÜT TEKNOLOJİSİ ÜRÜNLERİNİN DUYSAL ANALİZİNDE ESAS PRENSİPLER

Yıl 1980, Cilt: 11 Sayı: 1-2, - , 29.12.2010

Öz

.

Yıl 1980, Cilt: 11 Sayı: 1-2, - , 29.12.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Nurhan Akyüz Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 29 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1980 Cilt: 11 Sayı: 1-2

Kaynak Göster

APA Akyüz, N. (2010). SÜT TEKNOLOJİSİ ÜRÜNLERİNİN DUYSAL ANALİZİNDE ESAS PRENSİPLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 11(1-2).
AMA Akyüz N. SÜT TEKNOLOJİSİ ÜRÜNLERİNİN DUYSAL ANALİZİNDE ESAS PRENSİPLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;11(1-2).
Chicago Akyüz, Nurhan. “SÜT TEKNOLOJİSİ ÜRÜNLERİNİN DUYSAL ANALİZİNDE ESAS PRENSİPLER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 11, sy. 1-2 (Aralık 2010).
EndNote Akyüz N (01 Aralık 2010) SÜT TEKNOLOJİSİ ÜRÜNLERİNİN DUYSAL ANALİZİNDE ESAS PRENSİPLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 11 1-2
IEEE N. Akyüz, “SÜT TEKNOLOJİSİ ÜRÜNLERİNİN DUYSAL ANALİZİNDE ESAS PRENSİPLER”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 11, sy. 1-2, 2010.
ISNAD Akyüz, Nurhan. “SÜT TEKNOLOJİSİ ÜRÜNLERİNİN DUYSAL ANALİZİNDE ESAS PRENSİPLER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 11/1-2 (Aralık 2010).
JAMA Akyüz N. SÜT TEKNOLOJİSİ ÜRÜNLERİNİN DUYSAL ANALİZİNDE ESAS PRENSİPLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;11.
MLA Akyüz, Nurhan. “SÜT TEKNOLOJİSİ ÜRÜNLERİNİN DUYSAL ANALİZİNDE ESAS PRENSİPLER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 11, sy. 1-2, 2010.
Vancouver Akyüz N. SÜT TEKNOLOJİSİ ÜRÜNLERİNİN DUYSAL ANALİZİNDE ESAS PRENSİPLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;11(1-2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/