BibTex RIS Kaynak Göster

İVESİ YAPAĞILARININ RESİLYANS DEĞERLERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA

Yıl 1980, Cilt: 11 Sayı: 3-4, - , 29.12.2010

Öz

.

Yıl 1980, Cilt: 11 Sayı: 3-4, - , 29.12.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil tr;en
Bölüm ARAŞTIRMALAR
Yazarlar

Saip Tellioğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 29 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1980 Cilt: 11 Sayı: 3-4

Kaynak Göster

APA Tellioğlu, S. (2010). İVESİ YAPAĞILARININ RESİLYANS DEĞERLERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 11(3-4).
AMA Tellioğlu S. İVESİ YAPAĞILARININ RESİLYANS DEĞERLERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;11(3-4).
Chicago Tellioğlu, Saip. “İVESİ YAPAĞILARININ RESİLYANS DEĞERLERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 11, sy. 3-4 (Aralık 2010).
EndNote Tellioğlu S (01 Aralık 2010) İVESİ YAPAĞILARININ RESİLYANS DEĞERLERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 11 3-4
IEEE S. Tellioğlu, “İVESİ YAPAĞILARININ RESİLYANS DEĞERLERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 11, sy. 3-4, 2010.
ISNAD Tellioğlu, Saip. “İVESİ YAPAĞILARININ RESİLYANS DEĞERLERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 11/3-4 (Aralık 2010).
JAMA Tellioğlu S. İVESİ YAPAĞILARININ RESİLYANS DEĞERLERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;11.
MLA Tellioğlu, Saip. “İVESİ YAPAĞILARININ RESİLYANS DEĞERLERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 11, sy. 3-4, 2010.
Vancouver Tellioğlu S. İVESİ YAPAĞILARININ RESİLYANS DEĞERLERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;11(3-4).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/