BibTex RIS Kaynak Göster

Ekmek aromasının oluşumu, kaynakları ve aroma oluşumunu etkileyen faktörler

Yıl 1983, Cilt: 14 Sayı: 1-2, - , 31.12.2010

Öz

.

Yıl 1983, Cilt: 14 Sayı: 1-2, - , 31.12.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Zeki Ertugay Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 31 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1983 Cilt: 14 Sayı: 1-2

Kaynak Göster

APA Ertugay, Z. (2010). Ekmek aromasının oluşumu, kaynakları ve aroma oluşumunu etkileyen faktörler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 14(1-2).
AMA Ertugay Z. Ekmek aromasının oluşumu, kaynakları ve aroma oluşumunu etkileyen faktörler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;14(1-2).
Chicago Ertugay, Zeki. “Ekmek aromasının oluşumu, Kaynakları Ve Aroma oluşumunu Etkileyen faktörler”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 14, sy. 1-2 (Aralık 2010).
EndNote Ertugay Z (01 Aralık 2010) Ekmek aromasının oluşumu, kaynakları ve aroma oluşumunu etkileyen faktörler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 14 1-2
IEEE Z. Ertugay, “Ekmek aromasının oluşumu, kaynakları ve aroma oluşumunu etkileyen faktörler”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 14, sy. 1-2, 2010.
ISNAD Ertugay, Zeki. “Ekmek aromasının oluşumu, Kaynakları Ve Aroma oluşumunu Etkileyen faktörler”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 14/1-2 (Aralık 2010).
JAMA Ertugay Z. Ekmek aromasının oluşumu, kaynakları ve aroma oluşumunu etkileyen faktörler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;14.
MLA Ertugay, Zeki. “Ekmek aromasının oluşumu, Kaynakları Ve Aroma oluşumunu Etkileyen faktörler”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 14, sy. 1-2, 2010.
Vancouver Ertugay Z. Ekmek aromasının oluşumu, kaynakları ve aroma oluşumunu etkileyen faktörler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;14(1-2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/