BibTex RIS Kaynak Göster

HAYVANLARIN İNSANLARLA GIDA TÜKETIMİNDEKİ REKABETİ

Yıl 1983, Cilt: 14 Sayı: 1-2, - , 31.12.2010

Öz

.

Yıl 1983, Cilt: 14 Sayı: 1-2, - , 31.12.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm ÇEVİRİLER
Yazarlar

W. Schug Bu kişi benim

Ahmet Kurt (çev.) Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 31 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1983 Cilt: 14 Sayı: 1-2

Kaynak Göster

APA Schug, W., & Kurt (çev.), A. (2010). HAYVANLARIN İNSANLARLA GIDA TÜKETIMİNDEKİ REKABETİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 14(1-2).
AMA Schug W, Kurt (çev.) A. HAYVANLARIN İNSANLARLA GIDA TÜKETIMİNDEKİ REKABETİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;14(1-2).
Chicago Schug, W., ve Ahmet Kurt (çev.). “HAYVANLARIN İNSANLARLA GIDA TÜKETIMİNDEKİ REKABETİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 14, sy. 1-2 (Aralık 2010).
EndNote Schug W, Kurt (çev.) A (01 Aralık 2010) HAYVANLARIN İNSANLARLA GIDA TÜKETIMİNDEKİ REKABETİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 14 1-2
IEEE W. Schug ve A. Kurt (çev.), “HAYVANLARIN İNSANLARLA GIDA TÜKETIMİNDEKİ REKABETİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 14, sy. 1-2, 2010.
ISNAD Schug, W. - Kurt (çev.), Ahmet. “HAYVANLARIN İNSANLARLA GIDA TÜKETIMİNDEKİ REKABETİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 14/1-2 (Aralık 2010).
JAMA Schug W, Kurt (çev.) A. HAYVANLARIN İNSANLARLA GIDA TÜKETIMİNDEKİ REKABETİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;14.
MLA Schug, W. ve Ahmet Kurt (çev.). “HAYVANLARIN İNSANLARLA GIDA TÜKETIMİNDEKİ REKABETİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 14, sy. 1-2, 2010.
Vancouver Schug W, Kurt (çev.) A. HAYVANLARIN İNSANLARLA GIDA TÜKETIMİNDEKİ REKABETİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;14(1-2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/