BibTex RIS Kaynak Göster

SÜT STERLİZASYONUNDA YARARLANILAN DÜZENLER

Yıl 1983, Cilt: 14 Sayı: 3-4, - , 31.12.2010

Öz

.

Yıl 1983, Cilt: 14 Sayı: 3-4, - , 31.12.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Mehmet Demirci Bu kişi benim

Yunus Pınar Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 31 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1983 Cilt: 14 Sayı: 3-4

Kaynak Göster

APA Demirci, M., & Pınar, Y. (2010). SÜT STERLİZASYONUNDA YARARLANILAN DÜZENLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 14(3-4).
AMA Demirci M, Pınar Y. SÜT STERLİZASYONUNDA YARARLANILAN DÜZENLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;14(3-4).
Chicago Demirci, Mehmet, ve Yunus Pınar. “SÜT STERLİZASYONUNDA YARARLANILAN DÜZENLER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 14, sy. 3-4 (Aralık 2010).
EndNote Demirci M, Pınar Y (01 Aralık 2010) SÜT STERLİZASYONUNDA YARARLANILAN DÜZENLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 14 3-4
IEEE M. Demirci ve Y. Pınar, “SÜT STERLİZASYONUNDA YARARLANILAN DÜZENLER”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 14, sy. 3-4, 2010.
ISNAD Demirci, Mehmet - Pınar, Yunus. “SÜT STERLİZASYONUNDA YARARLANILAN DÜZENLER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 14/3-4 (Aralık 2010).
JAMA Demirci M, Pınar Y. SÜT STERLİZASYONUNDA YARARLANILAN DÜZENLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;14.
MLA Demirci, Mehmet ve Yunus Pınar. “SÜT STERLİZASYONUNDA YARARLANILAN DÜZENLER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 14, sy. 3-4, 2010.
Vancouver Demirci M, Pınar Y. SÜT STERLİZASYONUNDA YARARLANILAN DÜZENLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;14(3-4).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/