BibTex RIS Kaynak Göster

ERZURUM'DA ÇİĞ OLARAK YENİLEN ÇEŞİTLİ SEBZELER İLE İÇME SULARINDAN İZOLE EDİLEN ESCRRİCHİA COLİ SUŞLARININ DEĞİŞİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALARI

Yıl 1984, Cilt: 15 Sayı: 1-2, - , 01.01.2011

Öz

.

Yıl 1984, Cilt: 15 Sayı: 1-2, - , 01.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil tr;en
Bölüm ARAŞTIRMALAR
Yazarlar

Merih Kıvanç Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1984 Cilt: 15 Sayı: 1-2

Kaynak Göster

APA Kıvanç, M. (2011). ERZURUM’DA ÇİĞ OLARAK YENİLEN ÇEŞİTLİ SEBZELER İLE İÇME SULARINDAN İZOLE EDİLEN ESCRRİCHİA COLİ SUŞLARININ DEĞİŞİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 15(1-2).
AMA Kıvanç M. ERZURUM’DA ÇİĞ OLARAK YENİLEN ÇEŞİTLİ SEBZELER İLE İÇME SULARINDAN İZOLE EDİLEN ESCRRİCHİA COLİ SUŞLARININ DEĞİŞİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;15(1-2).
Chicago Kıvanç, Merih. “ERZURUM’DA ÇİĞ OLARAK YENİLEN ÇEŞİTLİ SEBZELER İLE İÇME SULARINDAN İZOLE EDİLEN ESCRRİCHİA COLİ SUŞLARININ DEĞİŞİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15, sy. 1-2 (Ocak 2011).
EndNote Kıvanç M (01 Ocak 2011) ERZURUM’DA ÇİĞ OLARAK YENİLEN ÇEŞİTLİ SEBZELER İLE İÇME SULARINDAN İZOLE EDİLEN ESCRRİCHİA COLİ SUŞLARININ DEĞİŞİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15 1-2
IEEE M. Kıvanç, “ERZURUM’DA ÇİĞ OLARAK YENİLEN ÇEŞİTLİ SEBZELER İLE İÇME SULARINDAN İZOLE EDİLEN ESCRRİCHİA COLİ SUŞLARININ DEĞİŞİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALARI”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 15, sy. 1-2, 2011.
ISNAD Kıvanç, Merih. “ERZURUM’DA ÇİĞ OLARAK YENİLEN ÇEŞİTLİ SEBZELER İLE İÇME SULARINDAN İZOLE EDİLEN ESCRRİCHİA COLİ SUŞLARININ DEĞİŞİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15/1-2 (Ocak 2011).
JAMA Kıvanç M. ERZURUM’DA ÇİĞ OLARAK YENİLEN ÇEŞİTLİ SEBZELER İLE İÇME SULARINDAN İZOLE EDİLEN ESCRRİCHİA COLİ SUŞLARININ DEĞİŞİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15.
MLA Kıvanç, Merih. “ERZURUM’DA ÇİĞ OLARAK YENİLEN ÇEŞİTLİ SEBZELER İLE İÇME SULARINDAN İZOLE EDİLEN ESCRRİCHİA COLİ SUŞLARININ DEĞİŞİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 15, sy. 1-2, 2011.
Vancouver Kıvanç M. ERZURUM’DA ÇİĞ OLARAK YENİLEN ÇEŞİTLİ SEBZELER İLE İÇME SULARINDAN İZOLE EDİLEN ESCRRİCHİA COLİ SUŞLARININ DEĞİŞİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15(1-2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/