BibTex RIS Kaynak Göster

UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ

Yıl 1984, Cilt: 15 Sayı: 1-2, - , 01.01.2011

Öz

.

Yıl 1984, Cilt: 15 Sayı: 1-2, - , 01.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Zeki Ertugay Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1984 Cilt: 15 Sayı: 1-2

Kaynak Göster

APA Ertugay, Z. (2011). UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 15(1-2).
AMA Ertugay Z. UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;15(1-2).
Chicago Ertugay, Zeki. “UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ Ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15, sy. 1-2 (Ocak 2011).
EndNote Ertugay Z (01 Ocak 2011) UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15 1-2
IEEE Z. Ertugay, “UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 15, sy. 1-2, 2011.
ISNAD Ertugay, Zeki. “UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ Ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15/1-2 (Ocak 2011).
JAMA Ertugay Z. UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15.
MLA Ertugay, Zeki. “UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ Ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 15, sy. 1-2, 2011.
Vancouver Ertugay Z. UN LİPİDLERİNİN ÖNEMİ ve SHORTENİNG SİSTEMLERİNİN EKMEK KALİTESİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15(1-2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/