BibTex RIS Kaynak Göster

SÜT ENDÜSTRİSİNDE KULLANILACAK DEZENFEKTANLAR VE UYGULAMA METODUNUN SEÇİMİ

Yıl 1984, Cilt: 15 Sayı: 1-2, - , 01.01.2011

Öz

.

Yıl 1984, Cilt: 15 Sayı: 1-2, - , 01.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Nurhan Akyüz Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1984 Cilt: 15 Sayı: 1-2

Kaynak Göster

APA Akyüz, N. (2011). SÜT ENDÜSTRİSİNDE KULLANILACAK DEZENFEKTANLAR VE UYGULAMA METODUNUN SEÇİMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 15(1-2).
AMA Akyüz N. SÜT ENDÜSTRİSİNDE KULLANILACAK DEZENFEKTANLAR VE UYGULAMA METODUNUN SEÇİMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;15(1-2).
Chicago Akyüz, Nurhan. “SÜT ENDÜSTRİSİNDE KULLANILACAK DEZENFEKTANLAR VE UYGULAMA METODUNUN SEÇİMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15, sy. 1-2 (Ocak 2011).
EndNote Akyüz N (01 Ocak 2011) SÜT ENDÜSTRİSİNDE KULLANILACAK DEZENFEKTANLAR VE UYGULAMA METODUNUN SEÇİMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15 1-2
IEEE N. Akyüz, “SÜT ENDÜSTRİSİNDE KULLANILACAK DEZENFEKTANLAR VE UYGULAMA METODUNUN SEÇİMİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 15, sy. 1-2, 2011.
ISNAD Akyüz, Nurhan. “SÜT ENDÜSTRİSİNDE KULLANILACAK DEZENFEKTANLAR VE UYGULAMA METODUNUN SEÇİMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15/1-2 (Ocak 2011).
JAMA Akyüz N. SÜT ENDÜSTRİSİNDE KULLANILACAK DEZENFEKTANLAR VE UYGULAMA METODUNUN SEÇİMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15.
MLA Akyüz, Nurhan. “SÜT ENDÜSTRİSİNDE KULLANILACAK DEZENFEKTANLAR VE UYGULAMA METODUNUN SEÇİMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 15, sy. 1-2, 2011.
Vancouver Akyüz N. SÜT ENDÜSTRİSİNDE KULLANILACAK DEZENFEKTANLAR VE UYGULAMA METODUNUN SEÇİMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15(1-2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/