BibTex RIS Kaynak Göster

MAKİNALI PATATES HASATINDAKİ YUMRU KAYBI VE ZEDELENMELERİN AZALTILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİK

Yıl 1985, Cilt: 16 Sayı: 1-4, - , 01.01.2011

Öz

.

Yıl 1985, Cilt: 16 Sayı: 1-4, - , 01.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Hasan Bal Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1985 Cilt: 16 Sayı: 1-4

Kaynak Göster

APA Bal, H. (2011). MAKİNALI PATATES HASATINDAKİ YUMRU KAYBI VE ZEDELENMELERİN AZALTILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİK. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 16(1-4).
AMA Bal H. MAKİNALI PATATES HASATINDAKİ YUMRU KAYBI VE ZEDELENMELERİN AZALTILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİK. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;16(1-4).
Chicago Bal, Hasan. “MAKİNALI PATATES HASATINDAKİ YUMRU KAYBI VE ZEDELENMELERİN AZALTILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİK”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 16, sy. 1-4 (Ocak 2011).
EndNote Bal H (01 Ocak 2011) MAKİNALI PATATES HASATINDAKİ YUMRU KAYBI VE ZEDELENMELERİN AZALTILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİK. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 16 1-4
IEEE H. Bal, “MAKİNALI PATATES HASATINDAKİ YUMRU KAYBI VE ZEDELENMELERİN AZALTILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİK”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 16, sy. 1-4, 2011.
ISNAD Bal, Hasan. “MAKİNALI PATATES HASATINDAKİ YUMRU KAYBI VE ZEDELENMELERİN AZALTILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİK”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 16/1-4 (Ocak 2011).
JAMA Bal H. MAKİNALI PATATES HASATINDAKİ YUMRU KAYBI VE ZEDELENMELERİN AZALTILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİK. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;16.
MLA Bal, Hasan. “MAKİNALI PATATES HASATINDAKİ YUMRU KAYBI VE ZEDELENMELERİN AZALTILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİK”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 16, sy. 1-4, 2011.
Vancouver Bal H. MAKİNALI PATATES HASATINDAKİ YUMRU KAYBI VE ZEDELENMELERİN AZALTILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİK. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;16(1-4).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/