BibTex RIS Kaynak Göster

SAF VE MELEZ ERKEK KUZULARIN BESİ İLE İLGİLİ VERİM ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN GÖSTERDİĞİ PERFORMANS VE BU ÖZELLİKLER ARASINDAKİ FENOTİPİK İLGİLER

Yıl 1986, Cilt: 17 Sayı: 1-4, - , 01.01.2011

Öz

.

Yıl 1986, Cilt: 17 Sayı: 1-4, - , 01.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm ARAŞTIRMALAR
Yazarlar

Sinan Baş Bu kişi benim

Mustafa Kemal Özsoy Bu kişi benim

Yusuf Vanlı Bu kişi benim

Hayri Dayıoğlu Bu kişi benim

Ömer Akbulut Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1986 Cilt: 17 Sayı: 1-4

Kaynak Göster

APA Baş, S., Özsoy, M. K., Vanlı, Y., Dayıoğlu, H., vd. (2011). SAF VE MELEZ ERKEK KUZULARIN BESİ İLE İLGİLİ VERİM ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN GÖSTERDİĞİ PERFORMANS VE BU ÖZELLİKLER ARASINDAKİ FENOTİPİK İLGİLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 17(1-4).
AMA Baş S, Özsoy MK, Vanlı Y, Dayıoğlu H, Akbulut Ö. SAF VE MELEZ ERKEK KUZULARIN BESİ İLE İLGİLİ VERİM ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN GÖSTERDİĞİ PERFORMANS VE BU ÖZELLİKLER ARASINDAKİ FENOTİPİK İLGİLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;17(1-4).
Chicago Baş, Sinan, Mustafa Kemal Özsoy, Yusuf Vanlı, Hayri Dayıoğlu, ve Ömer Akbulut. “SAF VE MELEZ ERKEK KUZULARIN BESİ İLE İLGİLİ VERİM ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN GÖSTERDİĞİ PERFORMANS VE BU ÖZELLİKLER ARASINDAKİ FENOTİPİK İLGİLER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 17, sy. 1-4 (Ocak 2011).
EndNote Baş S, Özsoy MK, Vanlı Y, Dayıoğlu H, Akbulut Ö (01 Ocak 2011) SAF VE MELEZ ERKEK KUZULARIN BESİ İLE İLGİLİ VERİM ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN GÖSTERDİĞİ PERFORMANS VE BU ÖZELLİKLER ARASINDAKİ FENOTİPİK İLGİLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 17 1-4
IEEE S. Baş, M. K. Özsoy, Y. Vanlı, H. Dayıoğlu, ve Ö. Akbulut, “SAF VE MELEZ ERKEK KUZULARIN BESİ İLE İLGİLİ VERİM ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN GÖSTERDİĞİ PERFORMANS VE BU ÖZELLİKLER ARASINDAKİ FENOTİPİK İLGİLER”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 17, sy. 1-4, 2011.
ISNAD Baş, Sinan vd. “SAF VE MELEZ ERKEK KUZULARIN BESİ İLE İLGİLİ VERİM ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN GÖSTERDİĞİ PERFORMANS VE BU ÖZELLİKLER ARASINDAKİ FENOTİPİK İLGİLER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 17/1-4 (Ocak 2011).
JAMA Baş S, Özsoy MK, Vanlı Y, Dayıoğlu H, Akbulut Ö. SAF VE MELEZ ERKEK KUZULARIN BESİ İLE İLGİLİ VERİM ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN GÖSTERDİĞİ PERFORMANS VE BU ÖZELLİKLER ARASINDAKİ FENOTİPİK İLGİLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;17.
MLA Baş, Sinan vd. “SAF VE MELEZ ERKEK KUZULARIN BESİ İLE İLGİLİ VERİM ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN GÖSTERDİĞİ PERFORMANS VE BU ÖZELLİKLER ARASINDAKİ FENOTİPİK İLGİLER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 17, sy. 1-4, 2011.
Vancouver Baş S, Özsoy MK, Vanlı Y, Dayıoğlu H, Akbulut Ö. SAF VE MELEZ ERKEK KUZULARIN BESİ İLE İLGİLİ VERİM ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN GÖSTERDİĞİ PERFORMANS VE BU ÖZELLİKLER ARASINDAKİ FENOTİPİK İLGİLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;17(1-4).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/