BibTex RIS Kaynak Göster

GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ

Yıl 1988, Cilt: 19 Sayı: 1-4, - , 02.01.2011

Öz

Özet

Gıdalarda bulunan mikotoksinlerin stabilitesi üzerine, çeşitli işleme metodlalarının etkisini, arıştıran çok sayıda çalışma yapılmıştır. Bu ara.ştırmalar miko toksinlerin kaybı veya parçalanma oranının; gıdanın bileşimine, çevre şartlarına, mikotoksinin çeşidine, gıda işleme tipine, mikotoksiıılerin konsantrasyonuna v.b. birçok faktöre bağlı olduğunu ortaya koymuştur.

Yıl 1988, Cilt: 19 Sayı: 1-4, - , 02.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Selahattin Sert Bu kişi benim

Fevzi Keleş Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 2 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1988 Cilt: 19 Sayı: 1-4

Kaynak Göster

APA Sert, S., & Keleş, F. (2011). GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 19(1-4).
AMA Sert S, Keleş F. GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;19(1-4).
Chicago Sert, Selahattin, ve Fevzi Keleş. “GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 19, sy. 1-4 (Ocak 2011).
EndNote Sert S, Keleş F (01 Ocak 2011) GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 19 1-4
IEEE S. Sert ve F. Keleş, “GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 19, sy. 1-4, 2011.
ISNAD Sert, Selahattin - Keleş, Fevzi. “GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 19/1-4 (Ocak 2011).
JAMA Sert S, Keleş F. GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;19.
MLA Sert, Selahattin ve Fevzi Keleş. “GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 19, sy. 1-4, 2011.
Vancouver Sert S, Keleş F. GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;19(1-4).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/