BibTex RIS Kaynak Göster

PATATESİN BAZI AGRONOMİK VE TEKNOLOJİK KARAKTERLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİLER

Yıl 1991, Cilt: 22 Sayı: 1, - , 03.01.2011

Öz

.

Yıl 1991, Cilt: 22 Sayı: 1, - , 03.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil tr;en
Bölüm ARAŞTIRMALAR
Yazarlar

Erol Günel Bu kişi benim

Erol Oral Bu kişi benim

Tahsin Karadoğan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 3 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1991 Cilt: 22 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Günel, E., Oral, E., & Karadoğan, T. (2011). PATATESİN BAZI AGRONOMİK VE TEKNOLOJİK KARAKTERLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 22(1).
AMA Günel E, Oral E, Karadoğan T. PATATESİN BAZI AGRONOMİK VE TEKNOLOJİK KARAKTERLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;22(1).
Chicago Günel, Erol, Erol Oral, ve Tahsin Karadoğan. “PATATESİN BAZI AGRONOMİK VE TEKNOLOJİK KARAKTERLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİLER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 22, sy. 1 (Ocak 2011).
EndNote Günel E, Oral E, Karadoğan T (01 Ocak 2011) PATATESİN BAZI AGRONOMİK VE TEKNOLOJİK KARAKTERLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 22 1
IEEE E. Günel, E. Oral, ve T. Karadoğan, “PATATESİN BAZI AGRONOMİK VE TEKNOLOJİK KARAKTERLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİLER”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 22, sy. 1, 2011.
ISNAD Günel, Erol vd. “PATATESİN BAZI AGRONOMİK VE TEKNOLOJİK KARAKTERLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİLER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 22/1 (Ocak 2011).
JAMA Günel E, Oral E, Karadoğan T. PATATESİN BAZI AGRONOMİK VE TEKNOLOJİK KARAKTERLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;22.
MLA Günel, Erol vd. “PATATESİN BAZI AGRONOMİK VE TEKNOLOJİK KARAKTERLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİLER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 22, sy. 1, 2011.
Vancouver Günel E, Oral E, Karadoğan T. PATATESİN BAZI AGRONOMİK VE TEKNOLOJİK KARAKTERLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;22(1).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/