BibTex RIS Kaynak Göster

DÜNYA KİWİ (Actinidia deliciosa ) ÜRETİMİ VE ÜLKEMİZ'DE YETİŞTİRME İMKANLARI

Yıl 1993, Cilt: 24 Sayı: 2, - , 03.01.2011

Öz

.

Yıl 1993, Cilt: 24 Sayı: 2, - , 03.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Muharrem Güleryüz Bu kişi benim

Rafet Aslantaş Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 3 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1993 Cilt: 24 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Güleryüz, M., & Aslantaş, R. (2011). DÜNYA KİWİ (Actinidia deliciosa ) ÜRETİMİ VE ÜLKEMİZ’DE YETİŞTİRME İMKANLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 24(2).
AMA Güleryüz M, Aslantaş R. DÜNYA KİWİ (Actinidia deliciosa ) ÜRETİMİ VE ÜLKEMİZ’DE YETİŞTİRME İMKANLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;24(2).
Chicago Güleryüz, Muharrem, ve Rafet Aslantaş. “DÜNYA KİWİ (Actinidia Deliciosa ) ÜRETİMİ VE ÜLKEMİZ’DE YETİŞTİRME İMKANLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 24, sy. 2 (Ocak 2011).
EndNote Güleryüz M, Aslantaş R (01 Ocak 2011) DÜNYA KİWİ (Actinidia deliciosa ) ÜRETİMİ VE ÜLKEMİZ’DE YETİŞTİRME İMKANLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 24 2
IEEE M. Güleryüz ve R. Aslantaş, “DÜNYA KİWİ (Actinidia deliciosa ) ÜRETİMİ VE ÜLKEMİZ’DE YETİŞTİRME İMKANLARI”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 24, sy. 2, 2011.
ISNAD Güleryüz, Muharrem - Aslantaş, Rafet. “DÜNYA KİWİ (Actinidia Deliciosa ) ÜRETİMİ VE ÜLKEMİZ’DE YETİŞTİRME İMKANLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 24/2 (Ocak 2011).
JAMA Güleryüz M, Aslantaş R. DÜNYA KİWİ (Actinidia deliciosa ) ÜRETİMİ VE ÜLKEMİZ’DE YETİŞTİRME İMKANLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;24.
MLA Güleryüz, Muharrem ve Rafet Aslantaş. “DÜNYA KİWİ (Actinidia Deliciosa ) ÜRETİMİ VE ÜLKEMİZ’DE YETİŞTİRME İMKANLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 24, sy. 2, 2011.
Vancouver Güleryüz M, Aslantaş R. DÜNYA KİWİ (Actinidia deliciosa ) ÜRETİMİ VE ÜLKEMİZ’DE YETİŞTİRME İMKANLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;24(2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/