BibTex RIS Kaynak Göster

KUŞBURNU VE PESTİL TEKNOLOJİSı VE GIDA DEĞERİ

Yıl 1993, Cilt: 24 Sayı: 2, - , 03.01.2011

Öz

.

Yıl 1993, Cilt: 24 Sayı: 2, - , 03.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Sebahattin Nas Bu kişi benim

Hüsnü Yusuf Gökalp Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 3 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1993 Cilt: 24 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Nas, S., & Gökalp, H. Y. (2011). KUŞBURNU VE PESTİL TEKNOLOJİSı VE GIDA DEĞERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 24(2).
AMA Nas S, Gökalp HY. KUŞBURNU VE PESTİL TEKNOLOJİSı VE GIDA DEĞERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;24(2).
Chicago Nas, Sebahattin, ve Hüsnü Yusuf Gökalp. “KUŞBURNU VE PESTİL TEKNOLOJİSı VE GIDA DEĞERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 24, sy. 2 (Ocak 2011).
EndNote Nas S, Gökalp HY (01 Ocak 2011) KUŞBURNU VE PESTİL TEKNOLOJİSı VE GIDA DEĞERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 24 2
IEEE S. Nas ve H. Y. Gökalp, “KUŞBURNU VE PESTİL TEKNOLOJİSı VE GIDA DEĞERİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 24, sy. 2, 2011.
ISNAD Nas, Sebahattin - Gökalp, Hüsnü Yusuf. “KUŞBURNU VE PESTİL TEKNOLOJİSı VE GIDA DEĞERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 24/2 (Ocak 2011).
JAMA Nas S, Gökalp HY. KUŞBURNU VE PESTİL TEKNOLOJİSı VE GIDA DEĞERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;24.
MLA Nas, Sebahattin ve Hüsnü Yusuf Gökalp. “KUŞBURNU VE PESTİL TEKNOLOJİSı VE GIDA DEĞERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 24, sy. 2, 2011.
Vancouver Nas S, Gökalp HY. KUŞBURNU VE PESTİL TEKNOLOJİSı VE GIDA DEĞERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;24(2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/