BibTex RIS Kaynak Göster

SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ

Yıl 1995, Cilt: 26 Sayı: 1, - , 14.03.2014

Öz

ÖZET : Besicilik, hayvanın canlı ağırlığını artırma ve nitelikli et üretme işidir. Bu faydaları gerçekleştirmede, yapılacak girişimin ekonomik olması gerçeği hiçbir zaman gözardı edilemez. Canlı ağırlık artışının ekonomik biçimde elde edilmesine hayvanın ırkı, yaşı, cinsiyeti, kondisyonu ve hayvanla ilgili olmayan bir takım çevre etmenleri etkilidir. Bu yazıda bunlardan yaşın besi performansına olan etkisi incelenmiştir.

Yıl 1995, Cilt: 26 Sayı: 1, - , 14.03.2014

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil tr;en
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Macit Özhan Bu kişi benim

Feyzi Uğur Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 14 Mart 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 1995 Cilt: 26 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Özhan, M., & Uğur, F. (2014). SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 26(1).
AMA Özhan M, Uğur F. SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Mart 2014;26(1).
Chicago Özhan, Macit, ve Feyzi Uğur. “SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 26, sy. 1 (Mart 2014).
EndNote Özhan M, Uğur F (01 Mart 2014) SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 26 1
IEEE M. Özhan ve F. Uğur, “SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 26, sy. 1, 2014.
ISNAD Özhan, Macit - Uğur, Feyzi. “SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 26/1 (Mart 2014).
JAMA Özhan M, Uğur F. SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2014;26.
MLA Özhan, Macit ve Feyzi Uğur. “SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 26, sy. 1, 2014.
Vancouver Özhan M, Uğur F. SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2014;26(1).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/