BibTex RIS Kaynak Göster

(Kitap Özeti) Mobil sağlık yeniliği: mobil öncüler için en iyi uygulamalar

Yıl 2015, Cilt: 1 Sayı: 3, 115 - 126, 10.08.2015

Öz

Rick Krohn ve David Metcalf’in editörlüğünü üstlendiği Mobil Sağlık Yeniliği: Mobil Öncüler İçin En İyi Uygulamalar adlı kitap, yedi temel alanda toparlanmış otuz iki araştırma alanına yönelik bir gündem belirleme çalışmasıdır. Her bir bölümde otuz altı araştırma alanı sağlık, teknoloji, teknolojinin taşınabilirliği, sağlık teknolojisi alanlarında önemli çalışmalar yapmış, alana liderlik etmiş uluslararası yazarlar tarafından ele alınmış ve bu konulara ilişkin araştırma gündemi belirlenmeye çalışılmıştır. Editörler kitabın sağlıkçılar, sağlık sektörü tedarikçileri, araştırmacılar ve politika üreticiler için önemli bir referans kaynağı olmasını hedeflemişlerdir. Bu tanıtımda kitaptaki her bir bölümün ele aldığı konular kısaca özetlenecek sonuç olarak kitabın araştırmacılar için önemine değinilecektir.

Kaynakça

  • *Krohn, R., & Metcalf, D. (2014). mHealth ınnovation. best practices from the mobile frontier. Chicago, IL: HIMSS.

-

Yıl 2015, Cilt: 1 Sayı: 3, 115 - 126, 10.08.2015

Öz

mHealth Innovation: Best Practices From The Mobile Frontier. which is edited by Rick Krohn and David Metcalf is an agendasetting study that is based on seven broad categories which were then categorized under thirty six research areas. In each chapterthese thirtytwo areas of research are analyzed by international researchers who have made significant research and leadership inthe area of health, technology, portability of technology, health technology and an agenda regarding these areas are set. Theobjective of the editors is to provide a significant reference for health care professionals, health care providers, researchers andpolicy makers. In this review, the topics dealt with in each chapter will be shortly summarized and the significance of the bookfor researchers will be highlighted

Kaynakça

  • *Krohn, R., & Metcalf, D. (2014). mHealth ınnovation. best practices from the mobile frontier. Chicago, IL: HIMSS.
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Öğretim Görevlisi Ömer Kaçmaz Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 10 Ağustos 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 2015 Cilt: 1 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Kaçmaz, Ö. G. Ö. (2015). (Kitap Özeti) Mobil sağlık yeniliği: mobil öncüler için en iyi uygulamalar. Açıköğretim Uygulamaları Ve Araştırmaları Dergisi, 1(3), 115-126.