Kitap İncelemesi
BibTex RIS Kaynak Göster

FOOD AS A COMMUNICATION TOOL: LIKE WATER FOR CHOCOLATE

Yıl 2019, Cilt: 4 Sayı: 2, 225 - 228, 31.12.2019

Öz

Laura Esquivel, Acı Çikolata (H. Mutlu, Çev.), İstanbul: Can Sanat Yayınları, 2019, 224 Sayfa.

Kaynakça

  • Bahtin, M. M. 2004. Dostoyevski poetikasının sorunları (C. Soydemir, Çev.) İstanbul: Metis
  • Barthes, R. 1997. “Toward a Psychosociology of Contemporary Food Consumption” In C. Counihan and P. Van Esterik, eds., Food and Culture: A reader. New York.
  • Bottinelli, Silvia, and Margherita D’Ayala Valva. 2017. The Taste of Art: Cooking, Food, and Counterculture in Contemporary Practices. Fayetteville, University of Arkansas Press, 23-44, 93-106.
  • Casella, Alfredo, and Otis Kincaid. 1922. “What Is Art?” The Musical Quarterly, vol. 8, no. 1, pp. 1–6.
  • Esquivel, L. 2019. Acı Çikolata (H. Mutlu, Çev.) İstanbul: Can Sanat Yayınları
  • Stajcic, N. 2013. Understanding Culture: Food as a Means of Communication. Hemispheres, no 28, 5-14.

BİR İLETİŞİM ARACI OLARAK YEMEK: ACI ÇİKOLATA

Yıl 2019, Cilt: 4 Sayı: 2, 225 - 228, 31.12.2019

Öz

Laura Esquivel, Acı Çikolata (H. Mutlu, Çev.), İstanbul: Can Sanat Yayınları, 2019, 224 Sayfa.

Kaynakça

  • Bahtin, M. M. 2004. Dostoyevski poetikasının sorunları (C. Soydemir, Çev.) İstanbul: Metis
  • Barthes, R. 1997. “Toward a Psychosociology of Contemporary Food Consumption” In C. Counihan and P. Van Esterik, eds., Food and Culture: A reader. New York.
  • Bottinelli, Silvia, and Margherita D’Ayala Valva. 2017. The Taste of Art: Cooking, Food, and Counterculture in Contemporary Practices. Fayetteville, University of Arkansas Press, 23-44, 93-106.
  • Casella, Alfredo, and Otis Kincaid. 1922. “What Is Art?” The Musical Quarterly, vol. 8, no. 1, pp. 1–6.
  • Esquivel, L. 2019. Acı Çikolata (H. Mutlu, Çev.) İstanbul: Can Sanat Yayınları
  • Stajcic, N. 2013. Understanding Culture: Food as a Means of Communication. Hemispheres, no 28, 5-14.
Toplam 6 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Kitap İncelemesi
Yazarlar

Merve İşeri Uzunoğlu 0000-0002-4622-0573

Yayımlanma Tarihi 31 Aralık 2019
Yayımlandığı Sayı Yıl 2019 Cilt: 4 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA İşeri Uzunoğlu, M. (2019). BİR İLETİŞİM ARACI OLARAK YEMEK: ACI ÇİKOLATA. Aurum Sosyal Bilimler Dergisi, 4(2), 225-228.