BibTex RIS Kaynak Göster

İki Farklı Sıcaklığın Trabzonhurması’nda L-Askorbik Asit (C Vitamini) İçeriği, Muhafaza Ömrü ve Meyve Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri

Yıl 2002, Cilt: 31 Sayı: 1, - , 01.03.2002

Öz

Yıl 2002, Cilt: 31 Sayı: 1, - , 01.03.2002

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Ayşe Tülin Öz Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2002
Gönderilme Tarihi 27 Temmuz 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 2002 Cilt: 31 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Öz, A. T. (2002). İki Farklı Sıcaklığın Trabzonhurması’nda L-Askorbik Asit (C Vitamini) İçeriği, Muhafaza Ömrü ve Meyve Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri. Bahçe, 31(1).
AMA Öz AT. İki Farklı Sıcaklığın Trabzonhurması’nda L-Askorbik Asit (C Vitamini) İçeriği, Muhafaza Ömrü ve Meyve Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri. Bahçe. Mart 2002;31(1).
Chicago Öz, Ayşe Tülin. “İki Farklı Sıcaklığın Trabzonhurması’nda L-Askorbik Asit (C Vitamini) İçeriği, Muhafaza Ömrü Ve Meyve Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri”. Bahçe 31, sy. 1 (Mart 2002).
EndNote Öz AT (01 Mart 2002) İki Farklı Sıcaklığın Trabzonhurması’nda L-Askorbik Asit (C Vitamini) İçeriği, Muhafaza Ömrü ve Meyve Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri. Bahçe 31 1
IEEE A. T. Öz, “İki Farklı Sıcaklığın Trabzonhurması’nda L-Askorbik Asit (C Vitamini) İçeriği, Muhafaza Ömrü ve Meyve Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri”, Bahçe, c. 31, sy. 1, 2002.
ISNAD Öz, Ayşe Tülin. “İki Farklı Sıcaklığın Trabzonhurması’nda L-Askorbik Asit (C Vitamini) İçeriği, Muhafaza Ömrü Ve Meyve Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri”. Bahçe 31/1 (Mart 2002).
JAMA Öz AT. İki Farklı Sıcaklığın Trabzonhurması’nda L-Askorbik Asit (C Vitamini) İçeriği, Muhafaza Ömrü ve Meyve Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri. Bahçe. 2002;31.
MLA Öz, Ayşe Tülin. “İki Farklı Sıcaklığın Trabzonhurması’nda L-Askorbik Asit (C Vitamini) İçeriği, Muhafaza Ömrü Ve Meyve Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri”. Bahçe, c. 31, sy. 1, 2002.
Vancouver Öz AT. İki Farklı Sıcaklığın Trabzonhurması’nda L-Askorbik Asit (C Vitamini) İçeriği, Muhafaza Ömrü ve Meyve Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri. Bahçe. 2002;31(1).

BAHÇE
bahcejournal@gmail.com
https://bahcejournal.org
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, Yalova