BibTex RIS Kaynak Göster

Ahududu ve Böğürtlenlerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi

Yıl 2004, Cilt: 33 Sayı: 1, - , 01.03.2004

Öz

Yıl 2004, Cilt: 33 Sayı: 1, - , 01.03.2004

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Mücahit Pehluvan Bu kişi benim

Muharrem Güleryüz Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2004
Gönderilme Tarihi 27 Temmuz 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 33 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Pehluvan, M., & Güleryüz, M. (2004). Ahududu ve Böğürtlenlerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi. Bahçe, 33(1).
AMA Pehluvan M, Güleryüz M. Ahududu ve Böğürtlenlerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi. Bahçe. Mart 2004;33(1).
Chicago Pehluvan, Mücahit, ve Muharrem Güleryüz. “Ahududu Ve Böğürtlenlerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi”. Bahçe 33, sy. 1 (Mart 2004).
EndNote Pehluvan M, Güleryüz M (01 Mart 2004) Ahududu ve Böğürtlenlerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi. Bahçe 33 1
IEEE M. Pehluvan ve M. Güleryüz, “Ahududu ve Böğürtlenlerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi”, Bahçe, c. 33, sy. 1, 2004.
ISNAD Pehluvan, Mücahit - Güleryüz, Muharrem. “Ahududu Ve Böğürtlenlerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi”. Bahçe 33/1 (Mart 2004).
JAMA Pehluvan M, Güleryüz M. Ahududu ve Böğürtlenlerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi. Bahçe. 2004;33.
MLA Pehluvan, Mücahit ve Muharrem Güleryüz. “Ahududu Ve Böğürtlenlerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi”. Bahçe, c. 33, sy. 1, 2004.
Vancouver Pehluvan M, Güleryüz M. Ahududu ve Böğürtlenlerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi. Bahçe. 2004;33(1).

BAHÇE Dergisi
bahcejournal@gmail.com
https://bahcejournal.org
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 77100 Yalova
X (Twitter)LinkedinFacebookInstagram