BibTex RIS Kaynak Göster

Dehidroepiandrosteron’un Kötü Over Yanıtlı Hastalardaki İnvitro Fertilizasyon İntrastoplazmik Sperm İnjeksiyonu Sonuçları Üzerine Olan Etkisi

Yıl 2011, Cilt: 1 Sayı: 3, - , 01.09.2011

Dehidroepiandrosteron’un Kötü Over Yanıtlı Hastalardaki İnvitro Fertilizasyon İntrastoplazmik Sperm İnjeksiyonu Sonuçları Üzerine Olan Etkisi

Yıl 2011, Cilt: 1 Sayı: 3, - , 01.09.2011
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Orjinal Çalışma
Yazarlar

Mustafa Kara Bu kişi benim

Nurettin Türktekin Bu kişi benim

Turgut Aydın Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Eylül 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 2011 Cilt: 1 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Kara, M., Türktekin, N., & Aydın, T. (2011). Dehidroepiandrosteron’un Kötü Over Yanıtlı Hastalardaki İnvitro Fertilizasyon İntrastoplazmik Sperm İnjeksiyonu Sonuçları Üzerine Olan Etkisi. Bozok Tıp Dergisi, 1(3).
AMA Kara M, Türktekin N, Aydın T. Dehidroepiandrosteron’un Kötü Over Yanıtlı Hastalardaki İnvitro Fertilizasyon İntrastoplazmik Sperm İnjeksiyonu Sonuçları Üzerine Olan Etkisi. Bozok Tıp Dergisi. Eylül 2011;1(3).
Chicago Kara, Mustafa, Nurettin Türktekin, ve Turgut Aydın. “Dehidroepiandrosteron’un Kötü Over Yanıtlı Hastalardaki İnvitro Fertilizasyon İntrastoplazmik Sperm İnjeksiyonu Sonuçları Üzerine Olan Etkisi”. Bozok Tıp Dergisi 1, sy. 3 (Eylül 2011).
EndNote Kara M, Türktekin N, Aydın T (01 Eylül 2011) Dehidroepiandrosteron’un Kötü Over Yanıtlı Hastalardaki İnvitro Fertilizasyon İntrastoplazmik Sperm İnjeksiyonu Sonuçları Üzerine Olan Etkisi. Bozok Tıp Dergisi 1 3
IEEE M. Kara, N. Türktekin, ve T. Aydın, “Dehidroepiandrosteron’un Kötü Over Yanıtlı Hastalardaki İnvitro Fertilizasyon İntrastoplazmik Sperm İnjeksiyonu Sonuçları Üzerine Olan Etkisi”, Bozok Tıp Dergisi, c. 1, sy. 3, 2011.
ISNAD Kara, Mustafa vd. “Dehidroepiandrosteron’un Kötü Over Yanıtlı Hastalardaki İnvitro Fertilizasyon İntrastoplazmik Sperm İnjeksiyonu Sonuçları Üzerine Olan Etkisi”. Bozok Tıp Dergisi 1/3 (Eylül 2011).
JAMA Kara M, Türktekin N, Aydın T. Dehidroepiandrosteron’un Kötü Over Yanıtlı Hastalardaki İnvitro Fertilizasyon İntrastoplazmik Sperm İnjeksiyonu Sonuçları Üzerine Olan Etkisi. Bozok Tıp Dergisi. 2011;1.
MLA Kara, Mustafa vd. “Dehidroepiandrosteron’un Kötü Over Yanıtlı Hastalardaki İnvitro Fertilizasyon İntrastoplazmik Sperm İnjeksiyonu Sonuçları Üzerine Olan Etkisi”. Bozok Tıp Dergisi, c. 1, sy. 3, 2011.
Vancouver Kara M, Türktekin N, Aydın T. Dehidroepiandrosteron’un Kötü Over Yanıtlı Hastalardaki İnvitro Fertilizasyon İntrastoplazmik Sperm İnjeksiyonu Sonuçları Üzerine Olan Etkisi. Bozok Tıp Dergisi. 2011;1(3).
Copyright © BOZOK Üniversitesi - Tıp Fakültesi